Ημερομηνία:

Κοινοποίηση:

Ενημερωτική δράση για την ανακύκλωση γυαλιού στο μπλε κώδωνα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Στο πλαίσιο του επικοινωνιακού σχεδιασμού για την προώθηση της ανακύκλωσης γυάλινων συσκευασιών στο Δήμο Φαρκαδόνας, η Ελληνική Εταιρία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης Α.Ε. (ΕΕΑΑ), παρουσία και του Αντιδημάρχου Καθαριότητας και Πρασίνου Κοσμά Κωνσταντίνου, υλοποίησε τη Δευτέρα 8 Απριλίου δράση στις επιχειρήσεις του κλάδου εστίασης διασκέδασης, προκειμένου να ενημερωθούν οι επαγγελματίες για την ανακύκλωση γυαλιού στον μπλε κώδωνα.
 
O Δήμος Φαρκαδόνας σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης Α.Ε. προχώρησε στην εφαρμογή προγράμματος χωριστής συλλογής γυάλινων συσκευασιών προς ανακύκλωση, μέσω της ανάπτυξης δικτύου ειδικών κάδων συλλογής τύπου κώδωνα.

Οι 15 μπλε κώδωνες εγκαινιάζουν από αρχές του έτους ένα χωριστό ρεύμα ανακύκλωσης γυάλινων συσκευασιών στο Δήμο μας, παράλληλα με το υφιστάμενο ρεύμα του μπλε κάδου. Τοποθετήθηκαν σε κομβικά σημεία των δημοτικών μας διαμερισμάτων ώστε να εξυπηρετούν τους επαγγελματίες δραστηριοτήτων όπως π.χ. κέντρα διασκέδασης, μπαρ, καφετέριες, εστιατόρια, κτλ. όπου καταναλώνονται μεγάλες ποσότητες προϊόντων σε γυάλινη συσκευασία και υπό άλλες συνθήκες θα κατέληγαν στα κοινά απορρίμματα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Μετάβαση στο περιεχόμενο