Ημερομηνία:

Κοινοποίηση:

Επισκευή δημοτικού καταστήματος Σερβωτών

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο Δήμος Φαρκαδόνας με την υπ’ αριθμ. 8/2015 μελέτη έργου προϋπολογισμού 11.998,22 €, η οποία συντάχθηκε από το Τμήμα της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου, έχει προβεί στην επισκευή του δημοτικού καταστήματος Σερβωτών.
Οι εργασίες που προβλέπονται είναι οι παρακάτω :
  • Πλήρης ανακαίνιση του μικρού μπάνιου δίπλα στο λεβητοστασίου, αφού πρώτα γίνει αποξήλωση όλων των κεραμικών πλακιδίων του δαπέδου των ειδών υγιεινής και των σωληνώσεων ύδρευσης αποχέτευσης.
  • Χρωματισμός όλου του κτιρίου εσωτερικά με χρήση πλαστικών χρωμάτων σε αποχρώσεις που θα επιλέξει η τεχνική υπηρεσία του Δήμου Φαρκαδόνας.
  • Χρωματισμός όλων των ταβανιών με χρήση υδροχρώματος σε αποχρώσεις που θα επιλέξει η τεχνική υπηρεσία του Δήμου Φαρκαδόνας.
  • Ελαιοχρωματισμός όλων των εσωτερικών κουφωμάτων με χρήση ελαιοχρώματος.
  • Εξωτερικά θα γίνει ελαιοχρωματισμός του αυλόγυρου και όλου του κτιρίου με χρήση ακρυλικών χρωμάτων και τσιμεντοχρωμάτων. Περιμετρικά το κτίριο θα επενδυθεί με πέτρα από το έδαφος μέχρι το ύψος της στέγης εκτός των δύο όψεων της βεράντας καθώς και της πίσω πλευράς του κτιρίου.
  • Όσον αφορά στον περιβάλλοντα χώρο, θα γίνει επένδυση με θραυστό υλικό λατομείου, τοποθέτηση δομικού πλέγματος και τοποθέτηση σκυροδέματος C12/15 πάχους δέκα εκατοστών προκειμένου να μη λιμνάζουν νερά στην αυλή του κτιρίου. Θα προβλεφθεί και απορροή των όμβριων από την αυλή του κτιρίου προς το δρόμο.
  • Τέλος θα γίνει συντήρηση της ηλεκτρολογικής εγκατάστασης του κτιρίου και τοποθέτηση γραμμής ίντερνετ στο κτίριο.
Το χώρο των εργασιών, προκειμένου να δει την πρόοδό τους, επισκέφτηκε ο Δήμαρχος Θανάσης Μεριβάκης συνοδευόμενος από τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Έργων Γιώργο Μακρυνιώτη και τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας Μιχάλη Μπαγιώτη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Μετάβαση στο περιεχόμενο