Ημερομηνία:

Κοινοποίηση:

Ημερίδα με θέμα την συμπτωματολογία, τη διάγνωση και την θεραπεία της κατάθλιψης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η κατάθλιψη αποτελεί συχνή ψυχική ασθένεια. Τα συμπτώματά της μπορεί να επηρεάσουν τον καθημερινό τρόπο ζωής και να γίνουν ιδιαίτερα οδυνηρά. Η λειτουργικότητα του ατόμου επηρεάζεται σε πολλές εκφάνσεις. Αποτελεί δε, την πρώτη αιτία ανικανότητας με τις εκτιμήσεις να αναφέρουν ότι επηρεάζει 300 εκατομμύρια ανθρώπων παγκοσμίως.
Στο παραπάνω πλαίσιο, το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Φαρκαδόνας, το Κέντρο Υγείας, η Κινητή Μονάδα Ψυχικής Υγείας και το Τμήμα Προγραμματισμού του Δήμου, αντιλαμβανόμενοι την βαρύτητα του προβλήματος, συνδιοργανώνουν ημερίδα με θέμα την συμπτωματολογία, τη διάγνωση και την θεραπεία της κατάθλιψης την Πέμπτη 19/12/2019 στο χώρο του Δημοτικού Συμβουλίου του Δημαρχείου Φαρκαδόνας στις 10:30 π.μ.

Ομιλητές θα είναι οι κκ. Βιολέτα Ροκά, Δημήτρης Σίττας, Σήλια Μπατρακούλη και Δήμητρα Παπαστεργίου, οι οποίοι θα παρουσιάσουν το σοβαρό αυτό ζήτημα και τις συνέπειες του στον άνθρωπο που νοσεί και το περιβάλλον του.

Το Κέντρου Κοινότητας Δήμου Φαρκαδόνας εντάσσεται στο «Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Θεσσαλίας 2014-2020» και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο.

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Μετάβαση στο περιεχόμενο