Ημερομηνία:

Κοινοποίηση:

Κατάθλιψη και Τρίτη Ηλικία

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το ΚΕΠ Υγείας του Δήμου Φαρκαδόνας συνεπές απέναντι στους στόχους της ενημέρωσης και προαγωγής της Υγείας, διοργανώνει δράση για την κατάθλιψη στην Τρίτη Ηλικία.
 
 
Στην δράση αυτή που θα υλοποιηθεί στο ΚΑΠΗ Φαρκαδόνας την Παρασκευή 23.11.2018 και ώρα 10.30 π.μ., συμμετέχουν ως συνδιοργανωτές, η Αντιδημαρχία Υγείας και Κοινωνικής Πολιτικής, το Κέντρο Κοινότητας, και η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση (ΚΟΙ.Δ.Ε.ΦΑ.) του Δήμου.
 
 
Οι δημότες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για το σημαντικό αυτό θέμα μέσα από τις ομιλίες της ψυχολόγου του Κέντρου Κοινότητας Δήμητρας Παπαστεργίου και της κοινωνικής λειτουργού Ευαγγελίας Καραπέτσα.
 
 
Παράλληλα θα διανεμηθεί προς συμπλήρωση ερωτηματολόγιο του Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας για την κατάθλιψη, τα αποτελέσματα του οποίου θα συνδράμουν στην κατανόηση και αντιμετώπιση αυτού του φαινομένου.
 
 
Διανομή ερωτηματολογίων στους ωφελούμενους του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» θα πραγματοποιηθεί κατ’ οίκων από τις εργαζόμενες της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης του Δήμου μας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Μετάβαση στο περιεχόμενο