Ημερομηνία:

Κοινοποίηση:

Ολοκλήρωση του 2ο ομαδικού εργαστηρίου για ανέργους

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε σήμερα, Δευτέρα 6 Μαΐου, το δεύτερο ομαδικό εργαστήριο για ανέργους που διοργανώθηκε από το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Φαρκαδόνας και την Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής και Προγραμματισμού με την συνεργασία του Ινστιτούτου Εργασίας (ΙΝΕ) Γ.Σ.Ε.Ε. Το εργαστήριο συντόνισε ο σύμβουλος εργασίας της ΙΝΕ Γ.Σ.Ε.Ε Αχιλλέας Βαϊόπουλος.

Στο εργαστήριο παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Φαρκαδόνας Αθανάσιος Μεριβάκης και οι αντιδήμαρχοι Κοσμάς Κωνσταντίνος και Θωμάς Κωνσταντίνος, υπογραμμίζοντας με την παρουσία τους την ανάγκη να στηρίζονται πρωτοβουλίες υπέρ της κατάρτισης των ανέργων.

Το εργαστήριο περιλάμβανε αναλυτική εκπαίδευση των ωφελούμενων στην σύνταξή ενός καλού βιογραφικού. Το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Φαρκαδόνας, έχοντας ως βασικό πυλώνα την ενδυνάμωση του εργασιακού προφίλ των ανέργων ωφελούμενών του, στοχεύει στην εκπαίδευση τους με σκοπό την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας τους στην αγορά εργασίας.

Το Κέντρου Κοινότητας Δήμου Φαρκαδόνας εντάσσεται στο «Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Θεσσαλίας 2014-2020» και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο.

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Μετάβαση στο περιεχόμενο