Ημερομηνία:

Κοινοποίηση:

Ολοκλήρωση του πρώτου Εργαστηρίου Συμβουλευτικής Ανέργων

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

 

Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε την Παρασκευή 29 Μαρτίου το ομαδικό εργαστήριο για ανέργους από το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Φαρκαδόνας και την Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής και Προγραμματισμού με την συνεργασία του  Ινστιτούτου Εργασίας (ΙΝΕ) Γ.Σ.Ε.Ε. Το εργαστήριο συντόνισε ο σύμβουλος εργασίας της ΙΝΕ Γ.Σ.Ε.Ε Αχιλλέας Βαϊόπουλος. 

Στο εργαστήριο παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Φαρκαδόνας Αθανάσιος Μεριβάκης και ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Κοινωνικής Πολιτικής Ηλίας Καραμάνος, υπογραμμίζοντας με την παρουσία τους την ανάγκη να στηρίζονται πρωτοβουλίες υπέρ της κατάρτισης των ανέργων.

Το εργαστήριο ήταν εισαγωγικό, το πρώτο από μια σειρά εργαστηρίων που θα ακολουθήσουν και ως στόχο θα έχουν την εκπαίδευση των ωφελούμενων σε αποτελεσματικές μεθόδους αναζήτησης εργασίας και στη σύνταξη βιογραφικού σημειώματος. Το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Φαρκαδόνας, έχοντας ως βασικό πυλώνα την ενδυνάμωση του εργασιακού προφίλ των ανέργων ωφελούμενών του, στοχεύει στην εκπαίδευση τους με σκοπό την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας τους στην αγορά εργασίας.

Το Κέντρου Κοινότητας Δήμου Φαρκαδόνας εντάσσεται στο «Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Θεσσαλίας 2014-2020» και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο.

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Μετάβαση στο περιεχόμενο