Ημερομηνία:

Κοινοποίηση:

Παράταση εγγραφών στο Ανοιχτό Λαϊκό Πανεπιστήμιο τμήματος Δήμου Φαρκαδόνας – έναρξη μαθημάτων 22/2/2017

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Παρατείνονται  οι εγγραφές στον Α΄ Κύκλο Μαθημάτων  του νέου τμήματος  του Ανοιχτού Λαϊκού Πανεπιστημίου στο Δήμο Φαρκαδόνας, με διπλή θεματολογία. Από τα συνολικά 10 μαθήματα του διδακτικού κύκλου τα πρώτα πέντε θα έχουν θέμα με το γενικό τίτλο: «Πέντε  μαθήματα αποτελεσματικής επικοινωνίας & προσωπικής ανάπτυξης» ενώ τα υπόλοιπα 5 μαθήματα του κύκλου θα έχουν θέμα με το γενικό τίτλο: «Η Αγροτική ανασυγκρότηση ως μοχλός ανάπτυξης και εξόδου από την οικονομική κρίση».
 

Τα μαθήματα επικοινωνίας & προσωπικής ανάπτυξης απευθύνονται στον καθένα που θέλει να γνωρίσει περισσότερο τον εαυτό του, να μάθει ποια είναι τα δυνατά του σημεία και παράλληλα να μάθει την τέχνη της αποτελεσματικής επικοινωνίας και το πώς όλα αυτά θα μπορέσει να τα εφαρμόσει στην καθημερινότητα του.

Τα μαθήματα που αφορούν την αγροτική οικονομία απευθύνονται σε ήδη αγρότες αλλά πολύ περισσότερο στους νέους ή μελλοντικούς αγρότες και θα τους βοηθήσουν να ανακαλύψουν νέους δρόμους ως προς τις καλλιέργειες την μεταποίηση, την προώθηση και εμπορεία των αγροτικών και κτηνοτροφικών προϊόντων.

Το αναλυτικό πρόγραμμα  με τους εισηγητές και τα θέματα που θα αναλυθούν, θα ανακοινωθεί στην πορεία των εγγραφών.

Η έναρξη των μαθημάτων θα γίνει την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου και θα ολοκληρωθούν σε 10 εβδομαδιαίες εισηγήσεις 3ωρης διάρκειας, κάθε Τετάρτη, ώρες 17:00 έως 20:00, στην αίθουσα του Δημοτικού συμβουλίου στο Δημαρχείο του Δήμου Φαρκαδόνας, οδός Γεωργίου Γεννηματά 1.

Τα μαθήματα των δύο θεματικών θα πραγματοποιούνται εναλάξ, με πρώτο το πρόγραμμα της επικοινωνίας και προσωπικής ανάπτυξης.

Δικαίωμα εγγραφής έχει ο καθένας που το επιθυμεί, χωρίς ηλικιακό ή μορφωτικό περιορισμό, καταβάλλοντας την αντίστοιχη συνδρομή εγγραφής.

Η συνδρομή εγγραφής για το κάθε κύκλο των 5 μαθημάτων είναι 40  ανά άτομο. Για όσους εγγραφούν και στους δυο κύκλους το κόστος είναι 70 ευρώ το άτομο. Για ομάδες 5 ατόμων και άνω, φοιτητές, ανέργους, πολύτεκνους/ τρίτεκνους/ μονογονεϊκές οικογένειες και ΑμΕΑ, προσφέρεται η προνομιακή συνδρομή εγγραφής των  30 € το  άτομο ανά κύκλο μαθημάτων.
Για καθυστερημένες εγγραφές στην είσοδο την ημέρα της έναρξης: 90 €/ άτομο.

Με την ολοκλήρωση της διδακτικής περιόδου οι σπουδαστές θα λάβουν ανάλογο πιστοποιητικό παρακολούθησης το οποίο προσμετράται ως επιμόρφωση.

Πληρ./Εγγραφές: www.alp.gr και στη γραμματεία του Α.Λ.Π. τηλ: 2821501060 κιν. 6936492842.

Για να υποβάλετε την Αίτηση Εγγραφής [ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ].

 
Το Α.Λ.Π. Φαρκαδόνας υλοποιείται με την υποστήριξη του Δήμου Φαρκαδόνας και τελεί υπό την αιγίδα της ΚΕΔΕ.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Μετάβαση στο περιεχόμενο