Ημερομηνία:

Κοινοποίηση:

Παρατείνεται η λειτουργία των Κέντρων Δια Βίου Μάθησης μέχρι τις 31/05/2016

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Την παράταση των προγραμμάτων των Κέντρων Δια Βίου Μάθησης (Κ.Δ.Β.Μ.) μέχρι την 31η Μαΐου 2016 αποφάσισε το Ίδρυμα Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης του Υπουργείου Παιδείας. Το Ίδρυμα Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης, αναγνωρίζοντας τον καθοριστικό ρόλο που καλείτε να διαδραματίσει η Τοπική Αυτοδιοίκηση προχώρησε κατ’ αρχήν στην παράταση των προγραμμάτων, που στη συνέχεια θα περάσουν σε νέο στάδιο υλοποίησης, μετά την εξειδίκευση του νέου ΕΣΠΑ 2014 – 2020, η οποία αναμένεται να ολοκληρωθεί στα τέλη Μαΐου.

Κατόπιν τούτου, ο Δήμος Φαρκαδόνας σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων (διά της Γενικής Γραμματείας Διά Βίου Μάθησης και του Ιδρύματος Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης) συνεχίζουν  τη λειτουργία του Κ.Δ.Β.Μ. του Δήμου μας, στο οποίο θα υλοποιηθούν Προγράμματα Γενικής Εκπαίδευσης Ενηλίκων Εθνικής Εμβέλειας & Τοπικής Εμβέλειας ΑΠ7 & ΑΠ8.

Στο αμέσως προσεχές διάστημα θα ενημερωθείτε με δελτίο τύπου για τις ακριβείς ημερομηνίες υποβολής αιτήσεων συμμετοχής στα προγράμματα του Κ.Δ.Β.Μ. του Δήμου Φαρκαδόνας για την εκπαιδευτική χρονιά 2015-2016, καθώς και για τη διανομή των βεβαιώσεων παρακολούθησης προγραμμάτων της προηγούμενης εκπαιδευτικής περιόδου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Μετάβαση στο περιεχόμενο