Ημερομηνία:

Κοινοποίηση:

Πραγματοποιήθηκαν Drive Through COVID-19 test στην Φαρκαδόνα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

O Δήμος Φαρκαδόνας σε συνεργασία με την Κινητή Μονάδα ΚΟΜΥ Ειδικού Σκοπού του ΕΟΔΥ , πραγματοποίησαν Drive through testing (rapid test) σε προληπτικούς ελέγχους ανίχνευσης Covid-19 για τους κατοίκους της περιοχής του Δήμου.

Την επίβλεψη της διαδικασίας είχε η αρμόδια επόπτρια του ΕΟΔΥ κυρία Δήμητρα Νάτσινα. Στον χώρο έξω από το ΓΕΛ Φαρκαδόνας, βρέθηκαν τόσο ο Δήμαρχος Φαρκαδόνας Σπυρίδωνας Αγναντής, όσο και ο Αντιδήμαρχος Ευάγγελος Κοσμάς, όπως  επίσης και αξιωματικός υπηρεσίας του Αστυνομικού τμήματος Φαρκαδόνας, οι οποίοι ήταν κοντά στο κλιμάκιο του ΕΟΔΥ για ότι χρειαζόταν, ενώ να σημειωθεί ότι υπήρξε και απ΄ ευθείας ολιγόλεπτη τηλεοπτική μετάδοση στην εκπομπή της ΕΡΤ1.

Όσοι πολίτες  έδειξαν υπευθυνότητα και ενδιαφέρον  , προσήλθαν στον χώρο για τα τεστ , έδωσαν  άμεσα δείγμα (δωρεάν) με ασφάλεια χωρίς να εξέρχονται από τα οχήματά τους  .

Για άλλη μια φορά, η Δημοτική αρχή της Φαρκαδόνας ευχαρίστησε την κυρία Νάτσινα για το ενδιαφέρον της και την αποδοχή της πρόσκλησης να περάσουν από προληπτικό τεστ οι κάτοικοι της περιοχής, ενώ την προηγούμενη εβδομάδα θυμίζουμε ότι σε τεστ είχαν υποβληθεί οι εργαζόμενοι των υπηρεσιών του Δήμου, σε μια προσπάθεια πρόληψης για όλους , αλλά και για να υπάρξει μια γενικότερη εικόνα της διασποράς ή μη του κορωνοϊού στην περιοχή του Δήμου Φαρκαδόνας.

 

 

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Μετάβαση στο περιεχόμενο