Ημερομηνία:

Κοινοποίηση:

Προετοιμασία για τη νέα σχολική χρονιά στο Δήμο Φαρκαδόνας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

 

Προς ολοκλήρωση βαίνουν σήμερα οι προετοιμασίες στο Δήμο Φαρκαδόνας, ώστε τα σχολεία να είναι έτοιμα να υποδεχθούν τους μαθητές, με το πρώτο κουδούνι τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου.

Την εξασφάλιση των απαραίτητων προϋποθέσεων στήριξης της εκπαιδευτικής διαδικασίας εν όψη της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς, σηματοδοτούν οι παρεμβάσεις συντήρησης, επισκευών, καθαριότητας και καλλωπισμού, οι οποίες πραγματοποιήθηκαν το τελευταίο διάστημα στις σχολικές μονάδες όλων των βαθμίδων του Δήμου Φαρκαδόνας.

Μεταξύ των άλλων το πρόγραμμα το παρεμβάσεων, επικεντρώθηκε στο κλάδεμα δένδρων, στο ευπρεπισμό αύλειων χώρων, στον καθαρισμό υδρορροών, στην αντικατάσταση σπασμένων κεραμιδιών στις στέγες και στον ελαιοχρωματισμό εξωτερικών προσόψεων.

Οι συγκεκριμένες εργασίες, πραγματοποιούνται από συνεργεία του Δήμου, μετά από σχετική καταγραφή των αναγκών που προηγήθηκε και αποσκοπούν στη διαμόρφωση ποιοτικών και κατάλληλων συνθηκών για την εκπαιδευτική διαδικασία.

Ο Δήμος Φαρκαδόνας, η Αντιδημαρχία Παιδείας, οι Σχολικές Επιτροπές και οι αρμόδιες υπηρεσίες του, θα βρίσκονται στο πλευρό της εκπαιδευτικής κοινότητας για την άμεση αντιμετώπιση οποιουδήποτε θέματος προκύπτει κατά τη διάρκεια της διδακτικής χρονιάς.  

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Μετάβαση στο περιεχόμενο