Ημερομηνία:

Κοινοποίηση:

Συγχαρητήρια Επιστολή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Για τους νέους διευθυντές των σχολείων της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Φαρκαδόνας από το Δήμαρχο Μεριβάκη Αθανάσιο, τον Αντιδήμαρχο Παιδείας Καραμάνο Ηλία και τον Πρόεδρο της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Μπαγιώτη Μιχάλη.
 

«Με την ευκαιρία της επιλογής σας και της ανάληψης των νέων καθηκόντων σας στη θέση του/της Διευθυντή/ντριας των σχολείων του Δήμου Φαρκαδόνας θέλουμε να σας εκφράσουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια και να σας ευχηθούμε να έχετε καλή και δημιουργική θητεία.

 
Ευελπιστούμε σε μια αρμονική συνεργασία με στοχευμένες δράσεις και πρωτοβουλίες προκειμένου να διαμορφώσουμε ένα παιδαγωγικό περιβάλλον, αναβαθμισμένο, ποιοτικό, προσαρμοσμένο στις σύγχρονες ανάγκες των παιδιών και της εποχής και ταυτόχρονα να εξασφαλίσουμε μια ευχάριστη σχολική καθημερινότητα τόσο για τους μαθητές όσο και για τους εκπαιδευτικούς του Δήμου μας.
 

Και επειδή τελικά εκείνο που ουσιαστικά αξίζει είναι το «ταξίδι»… , ευχόμαστε μέσα από τη διαδρομή του, αφού πρώτα εμπνευστείτε εσείς… να εμπνεύσετε στη συνέχεια και τους μαθητές σας.

Αντιλαμβανόμενοι πλήρως τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε ως κοινωνία, το βάρος της ευθύνης που αναλαμβάνεται είναι μεγάλο. Εμείς ως Δήμος Φαρκαδόνας ήμασταν και θα είμαστε δίπλα σας προκειμένου να σας στηρίζουμε στο δύσκολο και πολύπλευρο έργο σας με όλες μας τις δυνάμεις.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Μετάβαση στο περιεχόμενο