Ημερομηνία:

Κοινοποίηση:

Συγχαρητήριο μήνυμα από το Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο Φαρκαδόνας για τους επιτυχόντες των πανελλαδικών εξετάσεων

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο Δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Φαρκαδόνας συγχαίρουν τους μαθητές και τις μαθήτριες του Δήμου και όλους γενικότερα για την κατάκτηση του στόχου τους, που ήταν η εισαγωγή στα Ανώτατα και Ανώτερα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας μας.

Η πολύχρονη και κοπιώδης προσπάθεια στη διάρκεια αυτής της εκπαιδευτικής διαδρομής, έχοντας συμπαραστάτες και αρωγούς γονείς και καθηγητές, επιβραβεύτηκε με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων.

Η επιτυχία αυτή αποτελεί την αρχή για την απόκτηση επιστημονικών γνώσεων και νέων εμπειριών στη ζωή σας, οι οποίες θα οικοδομήσουν το μέλλον σας και ελπίζουμε να βελτιώσουν και το δικό μας.

Η επιτυχία της εισαγωγής ειδικά των μαθητών του Δήμου μας στα ιδρύματα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης μας κάνουν να είμαστε εξαιρετικά υπερήφανοι για τα παιδιά μας.

Σ’ εκείνους που προσπάθησαν και δεν κατάφεραν να πετύχουν τους στόχους τους, θέλουμε να κάνουμε γνωστό ότι οι Πανελλαδικές εξετάσεις και η επιτυχία σε αυτές δεν αποτελεί μοναδική ευκαιρία για να πραγματοποιηθούν τα όνειρά τους. Πρέπει πάντα να θυμούνται, ότι η ζωή είναι γεμάτη δυσκολίες, προκλήσεις και ευκαιρίες για προσωπική πρόοδο και κοινωνική καταξίωση, αρκεί να θέτουμε στόχους και να δουλεύουμε με συνέπεια και σύνεση για την επίτευξή τους.

Και μη ξεχνάτε: «Στους νέους δεν ταιριάζει η απαισιοδοξία». Σε μια δύσκολη περίοδο για τη χώρα μας, που η αισιοδοξία φαίνεται να μας έχει εγκαταλείψει, οι μαθητές του Δήμου μας έστειλαν ένα ηχηρό μήνυμα για ένα ελπιδοφόρο μέλλον.

                                                              Με εκτίμηση
                                      Ο Δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Μετάβαση στο περιεχόμενο