Ημερομηνία:

Κοινοποίηση:

Συλλυπητήρια από τις Φιλιππίνες για τον θάνατο του Δημάρχου Φαρκαδόνας Ιωάννη Σακελλαρίου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Συλλυπητήρια επιστολή έλαβε ο Δήμος μας για τον χαμό του Δημάρχου Ιωάννη Σακελλαρίου , από τις μακρινές Φιλιππίνες. Το ότι ο θάνατός του έγινε γνωστός τόσο μακριά οφείλεται στις διεθνείς συνεργασίες που ανέπτυξε ο Δήμος μας υλοποιώντας το όραμα  του εκλιπόντος, για άνοιγμα του Δήμου στην Ευρώπη και στον κόσμο.

 

Το κείμενο σε ελεύθερη μετάφραση έχει ως εξής:

Δημοκρατία των Φιλιππίνων
Πόλη της Iriga
Γραφείο Δημάρχου

1 Σεπτεμβρίου 2020

Στους δημότες της Φαρκαδόνας

Είναι πολύ μεγάλη η θλίψη μας στο άκουσμα του θανάτου του αγαπητού Δημάρχου Ιωάννη Σακελλαρίου. Εκ μέρους των πολιτών της Iriga και του Δήμου της Iriga, θα ήθελα να εκφράσω τα βαθιά συλλυπητήριά μας για τον ξαφνικό θάνατο του Δημάρχου Ι. Σακελλαρίου.

Είμαστε αρκετά τυχεροί που γνωρίσαμε το Δήμο Φαρκαδόνας και το Δήμαρχο Ι. Σακελλαρίου. Έχουμε συνεργαστεί στενά με το Δήμο σας, ως συνυποβάλλοντα, στην προετοιμασία του φακέλου μας και συνεπώς στην πλήρη υποβολή της συμμετοχής μας στο Πρόγραμμα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής «Συνεργασίες για Βιώσιμες Πόλεις 2020».

Η πρότασή μας, όταν εγκριθεί οριστικά, θα είναι εξαιρετικά επωφελής στους δημότες της Φαρκαδόνας και της πόλης της Iriga, μέσα από δραστηριότητες συνεχούς Διαβούλευσης,  Συνεργασίας και μοιράσματος Καλών Πρακτικών, που θα διεξαχθούν στις δύο αυτές τοποθεσίες.

Τιμούμε την κληρονομιά του Δημάρχου Ι. Σακελλαρίου και θρηνούμε την απώλειά του, δίπλα στην οικογένειά του και τους φίλους μας, τους δημότες της Φαρκαδόνας. Οι σκέψεις μας και οι προσευχές μας είναι μαζί σας σε αυτή τη δύσκολη στιγμή.

 

Ειλικρινά δική σας,

 

Madelaine Yorobe Alfelor

Δήμαρχος

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Μετάβαση στο περιεχόμενο