Ημερομηνία:

Κοινοποίηση:

Συνάντηση-σύσκεψη στο Δημαρχείο Φαρκαδόνας για την κατάληψη που έκαναν οι μαθητές του ΕΠΑΛ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πραγματοποιήθηκε συνάντηση-σύσκεψη στο Δημαρχείο Φαρκαδόνας σχετική με το θέμα της κατάληψης των μαθητών στο ΕΠΑΛ της Φαρκαδόνας, η οποία σημειώνεται έχει λήξει.

Στη συνάντηση έλαβαν μέρος ο Δήμαρχος κ. Σπυρίδωνας Αγναντής, η Αντιδήμαρχος Παιδείας κυρία Ειρήνη Κακαϊτσα , ο Αντιδήμαρχος και πρόεδρος της σχολικής επιτροπής κ. Ευάγγελος Κοσμάς, ο διευθυντής του ΕΠΑΛ κ. Στέργιος Παπαστεργίου και αντιπροσωπεία των μαθητών.
 
Σκοπός της συνάντησης ήταν να δοθούν οι αμοιβαίες εξηγήσεις για τους λόγους με τους οποίους οι μαθητές προέβησαν στην κατάληψη του εκπαιδευτικού κτιρίου , να ακουστούν τα αιτήματα των μαθητών  , έτσι ώστε να επανέλθει η πλήρη κανονικότητα στο συγκεκριμένο σχολείο.
 
Ο Δήμαρχος και οι Αντιδήμαρχοι άκουσαν και κατέγραψαν τις θέσεις και απόψεις των μαθητών , όπως και την θέση για το ζήτημα του Διευθυντή του ΕΠΑΛ.
 
Όλοι συναίνεσαν και αναμένεται στο αμέσως χρονικό διάστημα να επιλυθούν τα ζητήματα που προέκυψαν.
 
Η Δημοτική αρχή Φαρκαδόνας, υποσχέθηκε να συμβάλλει τις επόμενες ημέρες, κατά το μέτρο του δυνατού και στα πλαίσια του Νόμου  , στην επίλυση των αιτημάτων των μαθητών.
 
Τέλος να σημειωθεί ότι την Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου , η Αντιδήμαρχος Παιδείας κυρία Ειρήνη Κακαϊτσα, θα μεταβεί στο ΕΠΑΛ Φαρκαδόνας και θα υπάρξει νέα συνάντηση με τους μαθητές και την διεύθυνση του σχολείου.
 
 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Μετάβαση στο περιεχόμενο