Ημερομηνία:

Κοινοποίηση:

Θρησκευτικές και μουσικοχορευτικές εκδηλώσεις σε Φαρκαδόνα, Σερβωτά και Πετρόπορο

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

 
Εορτασμός των Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου στη Φαρκαδόνα, των Αγίων Αποστόλων στα Σερβωτά και των Αγίων Αναργύρων Κοσμά και Δαμιανού στον Πετρόπορο
 

Ο Δήμος Φαρκαδόνας και η Δημοτική Κοινότητα Φαρκαδόνας την Τετάρτη στις 28 Ιουνίου στη πλατεία Φαρκαδόνας, η Τοπική Κοινότητα Σερβωτών την Πέμπτη στις 29 Ιουνίου στη πλατεία Σερβωτών και η Τοπική Κοινότητα Πετροπόρου τη Παρασκευή στις 30 Ιουνίου στη πλατεία Πρωτοπόρου προσκαλούν τους δημότες στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό προς τιμή των πολιούχων Αγίων τους Αποστόλων Πέτρου και Παύλου, Αγίων Αποστόλων και Αγίων Αναργύρων Κοσμά και Δαμιανού αντίστοιχα.
 
Την Τετάρτη στη Φαρκαδόνα, την Πέμπτη στα Σερβωτά και την Παρασκευή στον Πετρόπορο και ώρα 7.00 μ.μ. θα τελεστεί ο πανηγυρικός εσπερινός, παράκληση και θα ακολουθήσει αρτοκλασία. Μετά τη λειτουργία ο Δήμος θα προσφέρει τη φιλοξενία του στους προσκυνητές προσφέροντας παραδοσιακά φαγητά.
 
Την Τετάρτη στις 9.00 μ.μ. στη πλατεία Φαρκαδόνας θα ακολουθήσει μουσικοχορευτική εκδήλωση από το Σύλλογο Γυναικών Φαρκαδόνας, τη Πέμπτη στις 9.00 μ.μ. στη πλατεία Σερβωτών θα ακολουθήσει μουσικοχορευτική βραδιά με ζωντανή μουσική και την Παρασκευή στις 9.00 μ.μ. στη πλατεία Πετροπόρου θα ακολουθήσει μουσικοχορευτική εκδήλωση με χορευτικά των δημοτικών διαμερισμάτων του Δήμου.
Παρακαλούνται οι δημότες να τιμήσουν τις εκδηλώσεις τόσο στις εκκλησίες, όσο και τα βράδια στις πλατείες των χωριών.

 

Φωτογραφίες : Θοδωρής Λακιάρας – ΚΡΗΝΗ LIVE

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Μετάβαση στο περιεχόμενο