Ημερομηνία:

Κοινοποίηση:

Βανδαλισμός στην καινούργια παιδική χαρά Φαρκαδόνας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

 
Δεν έχουν περάσει παρά ελάχιστες εβδομάδες λειτουργίας και η νέα παιδική χαρά στην πλατεία της Φαρκαδόνας έχει γίνει επανειλημμένα στόχος βανδαλισμών.
 

Άγνωστοι δράστες επιδόθηκαν την τελευταία φορά, σε καταστροφές των παιχνιδιών και του περιβάλλοντα χώρου. Οι ζημιές που προκλήθηκαν αφορούν στο βανδαλισμό παιχνιδιώνστην αποξήλωση τμημάτων της περίφραξης συμπεριλαμβανομένης και της πόρτας εισόδου, καθώς και στην καταστροφή μέρους του ειδικού ελαστικού δαπέδου καθώς.
 
Η εικόνα όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες που ακολουθούν είναι απογοητευτική.
 
Οι συγκεκριμένες ζημιές κάθε φορά αποκαθίστανται από συνεργεία της αρμόδιας υπηρεσίας του Δήμου.
 
Δεδομένου ότι ο σεβασμός των κοινόχρηστων χώρων, διατηρώντας παράλληλα την καθαριότητα και ευπρέπεια τους, αποτελεί υπόθεση όλων μας, ο Δήμος Φαρκαδόνας απευθύνει έκκληση στους δημότες – γονείς να συνδράμουν στην διασφάλιση και προστασία της δημόσιας περιουσίας, καταγγέλλοντας στην αρμόδια υπηρεσία ή ακόμη και στην αστυνομία κάθε παραβατική συμπεριφορά που θα πέσει στην αντίληψή τους.  
 
Σημειώνεται ότι η νέα αυτή παιδική χαρά κατασκευάστηκε σύμφωνα με όλα τα ισχύοντα πρότυπα ποιότητας και ασφάλειας, ενώ θα ακολουθήσουν στο προσεχές διάστημα και άλλες σύγχρονες στα υπόλοιπα δημοτικά διαμερίσματα, στα πλαίσια του Προγράμματος Φιλόδημος προϋπολογισμού 273.420,00 ευρώ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Μετάβαση στο περιεχόμενο