Ημερομηνία:

Κοινοποίηση:

Υποβολή αιτήσεων για το Πρόγραμμα Παιδικών Σταθμών ΕΣΠΑ 2016-2017 Εναρμόνισης της Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


Ξεκινά από σήμερα 12 Ιουλίου η υποβολή αιτήσεων για την συμμετοχή στο πρόγραμμα «Εναρμόνιση της Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» που αφορά την χρηματοδότηση της φιλοξενίας παιδιών στους παιδικούς σταθμούς ΕΣΠΑ για το σχολικό έτος 2016 – 2017.

Η αίτηση συμμετοχής των ενδιαφερομένων, είναι διαθέσιμη ηλεκτρονικά  στις ιστοσελίδας eetaa.gr και paidikoi.eetaa.gr από σήμερα.

Αιτήσεις συμμετοχής υποβάλλονται ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ στο χρονικό διάστημα από 12/7/2016 έως 29/7/2016, στη διεύθυνση (www.eetaa.gr, paidikoi.eetaa.gr).
Καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή των Αιτήσεων, ορίζεται η 29/7/2016 και ώρα 24:00, βάσει του αποδεικτικού του Ηλεκτρονικού Πρωτοκόλλου, που δίνεται αυτόματα. Τα δικαιολογητικά συμμετοχής μαζί με την εκτύπωση της ηλεκτρονικής αίτησης μπορούν να υποβάλλονται το χρονικό διάστημα από 12/7/2016 έως 29/7/2016 και μόνο ταχυδρομικά ή με υπηρεσίες ταχυμεταφοράς (courier). Καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή του των απαιτούμενων δικαιολογητικών, ορίζεται η 29.7.2016 και ώρα 24:00, βάσει απόδειξης ταχυδρομείου ή εταιρείας ταχυμεταφοράς (courier).

Οι δομές του Δήμου Φαρκαδόνας που συμμετέχουν στη συγκεκριμένη δράση, μέσω του Ν.Π.Δ.Δ. Πέλιννα, είναι οι Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί Δ.Δ. Φαρκαδόνας, Δ.Δ. Οιχαλίας, Δ.Δ. Γριζάνου και Δ.Δ. Ζάρκου.

Ο Δήμος Φαρκαδόνας προσκαλεί τις γυναίκες που είναι μητέρες νηπίων ηλικίας 2,5 ετών έως την ηλικία εγγραφής τους στην υποχρεωτική εκπαίδευση και επιθυμούν να εγγράψουν τα παιδιά τους στις παραπάνω δομές παροχής φροντίδας και φιλοξενίας για το σχολικό έτος 2016-2017, να απευθυνθούν στο Δημαρχείο Φαρκαδόνας (Υπεύθυνη κ. Νιάρη – τηλ. επικοιν. : 2433350052), προκειμένου να υποβάλουν αίτηση στο πλαίσιο της δράσης «Εναρμόνιση της Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής». Να σημειωθεί ότι δικαίωμα συμμετοχής έχουν και οι άνδρες στους οποίους έχει παραχωρηθεί με δικαστική απόφαση η επιμέλεια των παιδιών τους και εκείνοι που βρίσκονται σε χηρεία.

Αναλυτικά η προκήρυξη για το πρόγραμμα, όπως αυτή εκδόθηκε από την Ε.Ε.Τ.Α.Α., καθώς και οδηγίες για την ηλεκτρονική συμπλήρωση της αίτησης και τα δικαιολογητικά στα παρακάτα επισυναπτόμενα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Μετάβαση στο περιεχόμενο