Ημερομηνία:

Κοινοποίηση:

Υποβολή αιτήσεων στο Δήμο Φαρκαδόνας για δωρεάν φάρμακα σε ανασφάλιστους

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


Ο Δήμος Φαρκαδόνας ανακοινώνει ότι ξεκινάει από την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για παροχή δωρεάν φαρμακευτικής περίθαλψης, σύμφωνα με σχετική εγκύκλιο του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.
 
Από την 1η Αυγούστου 2016 με βάση το νέο σύστημα συνταγογράφησης οι οικονομικά αδύναμοι ανασφάλιστοι δικαιούνται μηδενικής συμμετοχής στο κόστος της φαρμακευτικής αγωγής. Η βάση για τη διασφάλιση της μηδενικής συμμετοχής στη φαρμακευτική αγωγή είναι η διασταύρωση των εισοδηματικών και ασφαλιστικών κριτηρίων μέσω των ηλεκτρονικών συστημάτων ΗΔΙΚΑ Α.Ε. και της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων.

Καλούνται λοιπόν οι ενδιαφερόμενοι – δικαιούχοι της περιοχής του Δήμου Φαρκαδόνας να προσέρχονται στο Δημαρχείο, επί της οδού Γ. Γεννηματά 1, κάθε Παρασκευή και ώρες 9:00 -13:00, για την υποβολή αίτησης.
 
Για περισσότερες πληροφορίες οι δημότες μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο: 2433350052 κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.
 
Στο παρακάτω επισυναπτόμενο θα βρείτε τις κατηγορίες δικαιούχων τα αντίστοιχα δικαιολογητικά καθώς και το έντυπο της αίτησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Μετάβαση στο περιεχόμενο