Ημερομηνία:

Κοινοποίηση:

Αναρτήθηκαν τα πρώτα πινάκια συνεδριάσεων των επιτροπών για την εξέταση των ενστάσεων του κτηματολογίου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Από τον Δήμο Φαρκαδόνας γίνεται γνωστό ότι ολοκληρώθηκε η ανάρτηση των προσωρινών κτηματολογικών στοιχείων των τεσσάρων Καλλικρατικών Δήμων Καλαμπάκας, Πύλης, Τρικκαίων & Φαρκαδόνας της Π.Ε. Τρικάλων.

Το Γραφείο Κτηματογράφησης αφού επεξεργάστηκε τις Αιτήσεις Διόρθωσης/Ενστάσεις που υποβλήθηκαν, τις παρέπεμψε στις αρμόδιες Επιτροπές Ενστάσεων για εξέταση.

Για τον τόπο και το χρόνο συνεδρίασης των Επιτροπών Ενστάσεων, μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να  ενημερώνονται από το αρμόδιο Γραφείο Κτηματογράφησης, καθώς και από τον επίσημο ιστότοπο του φορέα/Ν.Π.Δ.Δ. ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ www.ktimatologio.gr.

Τα πινάκια των αιτήσεων διόρθωσης/ενστάσεων, εκτός από το Γραφείο Κτηματογράφησης, τοιχοκολλούνται στο Δικαστικό Μέγαρο καθώς και στο Δημαρχείο Τρικκαίων (Ασκληπιού 18), στον 2ο όροφο και έχουν θέση πρόσκλησης για την παράσταση των ενδιαφερομένων στη συζήτηση.

Επίσης τα πινάκια των αιτήσεων διόρθωσης/ενστάσεων που αφορούν τους οικισμούς του Δήμου Φαρκαδόνας τοιχοκολλήθηκαν και στο Δημοτικό κατάστημα Φαρκαδόνας

Δήμος Φαρκαδόνας

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Μετάβαση στο περιεχόμενο