Ημερομηνία:

Κοινοποίηση:

Εκδήλωση για τον Καρκίνο του Μαστού στο ΓΕΛ Φαρκαδόνας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

 

Το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Φαρκαδόνας με την συνεργασία του τμήματος Προγραμματισμού, του Κέντρου Υγείας Φαρκαδόνας και την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας διοργανώνει εκδήλωση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του κοινού για τον καρκίνου του μαστού στο Γενικό Λύκειο της Φαρκαδόνας με θέμα: «Πρόληψη, Αντιμετώπιση, Ψυχολογική Στήριξη και Θεραπεία στον Καρκίνο του Μαστού» την Πέμπτη 28/11/2019 και ώρα 10:30 π.μ.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί με τις εισηγήσεις των Μαρίας Τόλια, επίκουρης καθηγήτριας του τμήματος Ιατρικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, του χειρουργού, εξειδικευμένου στις παθήσεις μαστού Ευθυμίου Καφάση, της Βιολέτας Ροκά διευθύντριας του Κέντρου Υγείας Φαρκαδόνας και της Δήμητρας Παπαστεργίου, ψυχολόγου στο Κέντρο Κοινότητας Υπ. Διδάκτορος του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Οι ομιλίες έχουν ως  στόχο την ενημέρωση του κοινού και την καθιέρωση της πρόληψης σε κάθε γυναίκα, καθώς ο έγκαιρος εντοπισμός του καρκίνου του μαστού στα αρχικά στάδια οδηγεί σε υψηλά ποσοστά ίασης.
Το Κέντρου Κοινότητας Δήμου Φαρκαδόνας εντάσσεται στο «Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Θεσσαλίας 2014-2020» και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο.

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Μετάβαση στο περιεχόμενο