Ημερομηνία:

Κοινοποίηση:

Ολοκλήρωση του τρίτου Εργαστηρίου Συμβουλευτικής Ανέργων

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε την Παρασκευή 22 Νοεμβρίου το ομαδικό εργαστήριο για ανέργους από το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Φαρκαδόνας με την συνεργασία του  Ινστιτούτου Εργασίας (ΙΝΕ) Γ.Σ.Ε.Ε. Το εργαστήριο συντόνισε ο σύμβουλος εργασίας της ΙΝΕ Γ.Σ.Ε.Ε Αχιλλέας Βαϊόπουλος.
Στο εργαστήριο παρευρέθηκε και ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Κοινωνικής Πολιτικής Ευάγγελος Κοσμάς υπογραμμίζοντας με την παρουσία του την ανάγκη να στηρίζονται πρωτοβουλίες υπέρ της κατάρτισης των ανέργων. Ακόμη, σημαντική ήταν η παρουσία του προϊσταμένου του τμήματος Προγραμματισμού του Δήμου Φαρκαδόνας Κώστα Ασίκη, της διευθύντριας του γυμνασίου Οιχαλίας κας Αγορίτσας Σκανδάλη και του κου Νίκου Πουτσιάκα εκ της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Το εργαστήριο ήταν εξειδικευμένο για  τη σύνταξη βιογραφικού σημειώματος, το τρίτο από μια σειρά εργαστηρίων που ως στόχο θα έχουν την εκπαίδευση των ωφελούμενων σε αποτελεσματικές μεθόδους αναζήτησης εργασίας και Το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Φαρκαδόνας, έχοντας ως βασικό πυλώνα την ενδυνάμωση του εργασιακού προφίλ των ανέργων ωφελούμενών του, στοχεύει στην εκπαίδευση τους με σκοπό την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας τους στην αγορά εργασίας. 

Το Κέντρου Κοινότητας Δήμου Φαρκαδόνας εντάσσεται στο «Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Θεσσαλίας 2014-2020» και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο.

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Μετάβαση στο περιεχόμενο