Ημερομηνία:

Κοινοποίηση:

Διοργάνωση Ομαδικού Εργαστηρίου για την Διαμόρφωση Βιογραφικού Σημειώματος

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Φαρκαδόνας, έχοντας ως βασικό πυλώνα την ενδυνάμωση του εργασιακού προφίλ των ανέργων ωφελούμενών του, στοχεύει στην εκπαίδευση τους με σκοπό την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας τους στην αγορά εργασίας. 
Για τον λόγο αυτόν και ως συνέχεια της πρώτης δράσης που υλοποιήθηκε με την συνδρομή του ΙΝΕ-ΓΣΕΕ, πραγματοποιείται το τρίτο σε σειρά σεμινάριο που αφορά στη σύνταξη του σωστού και ολοκληρωμένου βιογραφικού, τη Δευτέρα, 22/11/2019, ώρα 11:00 στο χώρο του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχείο Φαρκαδόνας. Η δράση απευθύνεται τόσο στα άτομα που παρακολούθησαν το πρώτο σεμινάριο αλλά και σε εκείνους που θέλουν να έχουν ένα βιογραφικό που θα είναι ελκυστικό στην αγορά εργασίας. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας και για τον λόγο αυτόν παρακαλούμε τους ενδιαφερόμενους να δηλώσουν συμμετοχή στα τηλέφωνα 2433350052 και 2433350056.

Το Κέντρου Κοινότητας Δήμου Φαρκαδόνας εντάσσεται στο «Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Θεσσαλίας 2014-2020» και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο.

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Μετάβαση στο περιεχόμενο