Ημερομηνία:

Κοινοποίηση:

Ελαιοχρωματισμοί δημοτικών κτιρίων Δήμου Φαρκαδόνας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Νέα αισθητικά αναβαθμισμένη εικόνα αποκτούν τα δημοτικά κτίρια στο Δήμο Φαρκαδόνας μετά από τις εργασίες που είναι σε εξέλιξη και αφορούν στον ελαιοχρωματισμό των εξωτερικών προσόψεων και εσωτερικών τοίχων.

Στο πλαίσιο του Προγράμματος Κοινωφελούς Εργασίας που υλοποιείται, ο Δήμος προσέλαβε δύο ελαιοχρωματιστές. Έτσι προχώρησε στις συγκεκριμένες παρεμβάσεις με στόχο την αποκατάσταση των ζημιών, τη συντήρηση και την αισθητική αναβάθμιση των κτιρίων. Με τη διαδικασία αυτή, το κόστος τους περιορίζεται μόνο στα υλικά που χρησιμοποιούνται, με σαφή οικονομικά οφέλη για το Δήμο Φαρκαδόνας. 

Εργασίες βαψίματος αναπτύχθηκαν μέχρι στιγμής στο ΚΕΠ Φαρκαδόνας και στο Δημοτικό Κατάστημα (πρώην Δημαρχείο) Οιχαλίας, ενώ αναμένονται να συνεχιστούν και σε άλλα δημοτικά κτίρια όπως επίσης και σε σχολεία.

Σημειώνεται πως κατά τη διάρκεια της πρώτης φάσης του Προγράμματος Κοινωφελούς Εργασίας, έλαβαν χώρα ανάλογες εργασίες με προτεραιότητα τότε να δίδεται στα Σχολεία του Δήμου. Συγκεκριμένα, είχε ολοκληρωθεί με γοργούς ρυθμούς το φρεσκάρισμα εσωτερικών χώρων σε ποσοστό 90% του συνόλου των σχολικών μονάδων. 

    

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Μετάβαση στο περιεχόμενο