Ημερομηνία:

Κοινοποίηση:

Εντυπωσίασε το 5ο Ράλλυ Ολύμπου 2016 κατά το πέρασμα του από τη Φαρκαδόνα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πρώτος σταθμός του 5ου Ράλλυ Ολύμπου 2016, θεσμός για την Ελλάδα, η Φαρκαδόνα όπου ο Δήμος ετοίμασε θερμή υποδοχή στους συμμετέχοντες.
 

Πανέμορφα αυτοκίνητα – αντίκα, πενήντα πέντε στο σύνολο, στάθμευσαν στην κεντρική πλατεία συγκεντρώνοντας τα βλέμματα μικρών και μεγάλων που έσπευσαν να τα θαυμάσουν από κοντά. Κατά της διάρκεια της δίωρης περίπου στάσης, οι λάτρεις του κλασικού αυτοκινήτου είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τον κόσμο και να γευτούν το μπουφέ που στήθηκε από το Δήμο, απολαμβάνοντας τη φιλοξενία. Λίγο πριν αναχωρήσουν ο Δήμαρχος Θανάσης Μεριβάκης, πλαισιωμένος από τη δημοτική του ομάδα καθώς και φορείς της περιοχής πρόσφερε στους φιλοξενούμενους αναμνηστικά μετάλλια.

Κατά τη διέλευση του το Ράλλυ από το Δήμο Φαρκαδόνας πέρασε επίσης από τα Δημοτικά Διαμερίσματα Παναγίτσα, Γριζάνου, Κρήνης και Οιχαλίας.

Το Ιστορικό Ράλλυ πραγματοποιείται φέτος στις 8 και 9 Οκτωβρίου 2016 και διοργανώνεται από τον Φορέα Πολιτισμού και Επιστημών Δίκτυο “ΠΕΡΡΑΙΒΙΑ” (Ελασσόνα -Θεσσαλία) και την Λέσχη Κλασσικών Αυτοκινήτων Μακεδονίας (ΛΕΚΑΜ- Θεσσαλονίκη ), με την υποστήριξη της FIVA, της ΕΟ-ΦΙΛΠΑ, της Λέσχης Κλασσικών Οχημάτων Βόλου (ΛΕΚΟΒ), του Συλλόγου Κλασσικών Αυτοκινήτων Λάρισας (ΣΚΑΛ) και της Εθελοντικής Οργάνωσης «ΠΡΑΣΙΝΗ ΚΙΒΩΤΟΣ» – Τρίκαλα, υπό την Αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας και των Δήμων Λάρισας, Φαρκαδόνας, Τρικκαίων και Καλαμπάκας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Μετάβαση στο περιεχόμενο