Ημερομηνία:

Κοινοποίηση:

Επιχείρηση αποχιονισμού

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Από νωρίς το απόγευμα της Παρασκευής 4-1-2019 μηχανήματα του Δήμου Φαρκαδόνας αλλά και ιδιωτών επιχειρούν με αποχιονισμό κεντρικών δρόμων σε όλα τα διαμερίσματα του.

Αξιοσημείωτο είναι δε, πως στην έδρα του Δήμου πέραν των κεντρικών οδών πραγματοποιήθηκε καθαρισμός δρόμων που οδηγούν στο Αστυνομικό Τμήμα, το Δημαρχείο και το Κέντρο Υγείας.
 
Αναφορικά με το Κέντρο Υγείας και για την αποκατάσταση της αλήθειας καθαρίστηκαν οι παρακείμενοι δρόμοι και ο αύλειος χώρος του από γκρέιντερ της υπηρεσίας μας στις 18:40, από jcb ιδιώτη στις 19:15 καθώς και από γκρέιντερ ιδιώτη στις 23:20.
 
Στα σχετικά στιγμιότυπα, φαίνονται οι παρεμβάσεις που πραγματοποιήθηκαν στο συγκεκριμένο σημείο, παρόλο που η συνεχής χιονόπτωση φρόντιζε να «ανανεώνει» το χιόνι.
 
Οι εργασίες ολοκληρώθηκαν περίπου στις 3:00 τα ξημερώματα Σαββάτου 5-1-2019.
 
Με το πρώτο φως της ημέρας συνεχίστηκε η προσπάθεια με αποχιονισμό σε οδούς και κτηνοτροφικές μονάδες, καθώς και ρίψη αλατιού. Συνεργεία της υπηρεσίας μας επιχειρούν ακόμη με ρίψη αλατιού στους αύλειους χώρους των σχολικών μονάδων, όπου κρίνεται απαραίτητο.
 
Με το μηχανισμό του Δήμου μας σε διαρκή και πλήρη ετοιμότητα το κύμα κακοκαιρίας που έπληξε την περιοχή μας δεν προξένησε ιδιαίτερα προβλήματα στο πέρασμα του.
 
Στο σημείο αυτό θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το προσωπικό μας, τους ιδίωτες, τους εθελοντές για την συνδρομή τους, αλλά και τους απλούς δημότες για την κατανόηση που έδειξαν και τη συνεργασία.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Μετάβαση στο περιεχόμενο