Ημερομηνία:

Κοινοποίηση:

Παράταση μέχρι 26/8 των αιτήσεων για το πρόγραμμα “ΣΤΗΡΙ-ΖΩ”

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Δίδεται παράταση έως 26 Αυγούστου 2015 στην προθεσμία υποβολής αιτήσεων για το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής “ΣΤΗΡΙ-ΖΩ” (ταμείο ευρωπαϊκής βοήθειας για απόρους TEBA/FEAD).

Οι δυνητικά ωφελούμενοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση υπαγωγής στο πρόγραμμα είτε ιδιωτικά από τον προσωπικό τους υπολογιστή στην ηλεκτρονική διεύθυνση : https://www.idika.org.gr/teba/ (με χρήση των κωδικών της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων TAXIS), είτε μέσω των τριών ΚΕΠ του Δήμου μας κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες (τηλέφωνα επικοινωνίας : 2433022105, 2433033018, 2431352812 – 13). Υπενθυμίζεται πως θα πρέπει να έχουν μαζί τους τα παρακάτω δικαιολογητικά :
  • ΑΦΜ
  • ΑΜΚΑ
  • Ταυτότητα
  • Ε1 και Ε9 του 2015 (οικονομική χρήση 2014)
Για να συμμετέχουν στο πρόγραμμα, πρέπει να έχουν υποβάλλει τη φορολογική δήλωση του 2015.
Για περισσότερες πληροφορίες, μπορούν να ενημερωθούν είτε στο διαδίκτυο από την ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.eiead.gr/ επιλέγοντας τον σύνδεσμο ΤΕΒΑ, είτε από τα τρία ΚΕΠ του Δήμου μας.
ad more: Ανακοίνωση για την κάρτα σίτισης και το ΤΕΒΑ από τον Δήμο Λέσβου Πληροφορούμε τους δικαιούχους της κάρτας σίτισης του προγράμματος ανθρωπιστικής κρίσης [Ν. 4320/2015], ότι μπορούν παράλληλα να κάνουν αίτηση και στο ΝΠΔΔ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ, του Δήμου Λέσβου, για να συμμετέχουν στο πρόγραμμα ΤΕΒΑ για επισιτιστική και υλική βοήθεια.

www.dikaiologitika.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Μετάβαση στο περιεχόμενο