Ημερομηνία:

Κοινοποίηση:

Ψήφισμα στήριξης του αγώνα των σχολικών καθαριστριών από το Δημοτικό Συμβούλιο Φαρκαδόνας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


Το Δημοτικό Συμβούλιο, σε συνεδρίαση του την Τρίτη 12 Ιουλίου, αποφάσισε ομόφωνα την έκδοση του παρακάτω ψηφίσματος το οποίο αφορά στη στήριξη του δίκαιου αγώνα του σωματείου καθαριστριών & καθαριστών Ν. Τρικάλων για την άμεση ανανέωση των συμβάσεων τους, για μετατροπή των συμβάσεων τους σε αορίστου χρόνου, για μόνιμη και σταθερή δουλειά.

Αναλυτικά, το ψήφισμα στο επισυναπτόμενο που παρατίθεται.

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Φαρκαδόνας εκφράζει την αλληλεγγύη του στα δίκαια αιτήματα των καθαριστριών των σχολείων. Συμπαραστέκεται στον αγώνα τους για την άμεση ανανέωση των συμβάσεων τους, για μετατροπή των συμβάσεων τους σε αορίστου χρόνου, για μόνιμη και σταθερή δουλειά.

Είναι απαίτηση και δικαίωμα να έχουμε καθαρά σχολεία, σύγχρονο και υγιεινό εργασιακό περιβάλλον, για τους εκπαιδευτικούς, τους μαθητές, τους γονείς και τις καθαρίστριες. Είναι κοινή υπόθεση όπως είναι κοινός και ο αγώνας.

Συμμετέχουμε και στηρίζουμε τον αγώνα. Διεκδικούμε από την κυβέρνηση να λύσει άμεσα το πρόβλημα, να πιάσουν όλοι τους μόνιμη δουλειά, να έχουν όλοι πλήρη μισθολογικά και ασφαλιστικά δικαιώματα.
 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Μετάβαση στο περιεχόμενο