Ημερομηνία:

Κοινοποίηση:

Συγχαρητήριο μήνυμα Δημάρχου και Δημοτικού Συμβουλίου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους στους μαθητές, που έπειτα από πολύχρονη προσπάθεια, κόπο και θυσίες πέτυχαν την εισαγωγή τους στις σχολές τριτοβάθμιας εκπαίδευσης της χώρας μας.

Τους ευχόμαστε από καρδιάς να έχουν καλή ακαδημαϊκή σταδιοδρομία, υγεία, να ολοκληρώσουν με τον καλύτερο τρόπο τις σπουδές τους και να συνεχίσουν με νέες επιτυχίες και στόχους στη ζωή τους.
Φυσικά άξιοι συγχαρητήριων είναι οι γονείς τους, αλλά και οι καθηγητές τους που, ο καθένας από το δικό του μετερίζι, με πολύ κόπο και θυσίες βοήθησαν τα παιδιά να πραγματοποιήσουν τον στόχο τους.

Η επιτυχία της εισαγωγής των μαθητών του Δήμου μας στα ιδρύματα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης μας κάνουν να είμαστε εξαιρετικά υπερήφανοι για τα παιδιά μας.

Σ’ εκείνους που προσπάθησαν και δεν κατάφεραν να πετύχουν τους στόχους τους, θέλουμε  να κάνουμε γνωστό ότι οι Πανελλαδικές εξετάσεις και η επιτυχία σε αυτές δεν αποτελεί μοναδική ευκαιρία για να πραγματοποιηθούν τα όνειρά τους. Πρέπει πάντα να θυμούνται, ότι η ζωή είναι γεμάτη δυσκολίες, προκλήσεις και ευκαιρίες για προσωπική πρόοδο και κοινωνική καταξίωση, αρκεί να θέτουμε στόχους και να δουλεύουμε με συνέπεια και σύνεση για την επίτευξή τους.

Σε μια δύσκολη περίοδο για τη χώρα μας, που η αισιοδοξία φαίνεται να μας έχει εγκαταλείψει, οι μαθητές του Δήμου μας έστειλαν ένα ηχηρό μήνυμα για ένα ελπιδοφόρο μέλλον.

Με εκτίμηση

Ο Δήμαρχος  και το Δημοτικό Συμβούλιο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Μετάβαση στο περιεχόμενο