Ημερομηνία:

Κοινοποίηση:

Συγχαρητήριο μήνυμα του Δήμου Φαρκαδόνας στον Α.Ο. ΔΙΓΕΝΗ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση Δήμαρχος και Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Φαρκαδόνας να συγχαρούμε δημόσια τον Αθλητικό Όμιλο Διγενή Οιχαλίας για την κατάκτηση του κυπέλου Ερασιτεχνών και του πρωταθλήματος 2016-2017 της Α΄ Ερασιτεχνικής κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Τρικάλων που συνεπάγεται ταυτόχρονα και την άνοδο της ομάδας του Α.Ο. Διγενή  στη  Γ΄ Εθνική κατηγορία.

Με συναισθήματα χαράς και περηφάνιας ολόκληρος ο Δήμος Φαρκαδόνας «υποκλινόμαστε» στην άξια και μεγάλη επιτυχία της κατάκτησης του πρωταθλήματος από τον Α.Ο. ΔΙΓΕΝΗ.

Συγχαίρουμε την Διοίκηση της ομάδας, που ακούραστη και με ανιδιοτέλεια στήριξε όλη αυτή τη προσπάθεια, το προπονητικό τιμ που με την εμπειρία του και τη μεθοδικότητά του βοήθησε να πραγματοποιηθεί ο στόχος της κατάκτησης του τίτλου, τους φιλάθλους που πίστεψαν, ακολούθησαν και στήριξαν την ομάδα και πάνω από όλα τους ποδοσφαιριστές για την ασταμάτητη και ακούραστη και μερικές φορές πάνω από τις δυνάμεις τους, προσπάθειά τους.

Θέλουμε να τους ευχαριστήσουμε όλους για τη χαρά που μας προσέφεραν και να τους πούμε και να δεσμευτούμε, ότι θα είμαστε δίπλα τους αρωγοί και συμπαραστάτες και στη νέα τους προσπάθεια στο καινούργιο ταξίδι στα «σαλόνια» της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας,  που θα ξεκινήσει  την επόμενη ποδοσφαιρική περίοδο.

Ο Δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Μετάβαση στο περιεχόμενο