Ημερομηνία:

Κοινοποίηση:

Συνεργασία των Δήμων Φαρκαδόνας και Λαρισαίων για υλοποίηση προγραμμάτων κοινωνικής πολιτικής-υγείας και εργασίας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

 

Επίσκεψη στο Δημαρχείο Φαρκαδόνας πραγματοποίησαν την Τρίτη 1 Ιουνίου 2021, ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Εκπαιδευτικών Δράσεων του Δήμου Λαρισαίων κ. Σωτήρης Βούλγαρης , η Διευθύντρια Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων κα Έφη Ζιώγα και η ψυχολόγος του κέντρου κοινότητας Δήμου Λαρισαίων και πρώην του Δήμου Φαρκαδόνας κα Δήμητρα Παπαστεργίου.

Συναντήθηκαν με τον Δήμαρχο Φαρκαδόνας κ. Σπυρίδωνα Αγναντή, τον Αντιδήμαρχο κ. Ιωάννη Γεωργολόπουλο, τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Βασίλειο Κουκώνη και τον προϊστάμενο του τμήματος προγραμματισμού του Δήμου κ. Κωνσταντίνο Ασίκη.

Σκοπός της επίσκεψης η διαδημοτική συνεργασία μεταξύ των Δήμων Φαρκαδόνας και Λαρισαίων ,  για υλοποίηση  προγραμμάτων, σε θέματα κοινωνικής πολιτικής και υγείας αλλά και προώθησης της εργασίας. Έγινε ενημέρωση , ανταλλάχθηκαν απόψεις και θα δρομολογηθεί η συνεργασία των δύο Δήμων με στόχο την ενίσχυση των ωφελούμενων και την πραγματοποίηση των σχετικών δράσεων.     

Αξίζει να σημειωθεί πως για πρώτη φορά οι δύο όμοροι Δήμοι θα συνεργαστούν ξεκινώντας από ζητήματα κοινωνικής πολιτικής, εργασίας και υγείας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Μετάβαση στο περιεχόμενο