Ημερομηνία:

Κοινοποίηση:

Διαδικτυακό Κοινωνικό Φροντιστήριο Δήμου Φαρκαδόνας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο Δήμος Φαρκαδόνας επικυρώνοντας τη συμφωνία με την εταιρεία «ΑΡΝΟΣ κέντρο μελετών και εκπαίδευσης ΕΠΕ», με την υπ’ αριθμ. 241/2015 Απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου, προχωράει σε μια Πράξη Παιδείας & Κοινωνικής Προσφοράς, ανοίγοντας ένα παράθυρο στον κόσμο της Γνώσης και της ανεξάρτητης Μελέτης.

Αποδεχόμενος τη χορηγία θέτει σε λειτουργία το πρόγραμμα του «Διαδικτυακού Κοινωνικού Φροντιστηρίου», προσφέροντας διαδικτυακά δωρεάν ενισχυτική διδασκαλία στους μαθητές του Δήμου μας, κατά προτεραιότητα σε μέλη ασθενέστερων οικονομικά οικογενειών για τη σχολική περίοδο 2015 – 2016 (μέχρι 30-6-2016).

Το Κέντρο ΑΡΝΟΣ, καθίσταται αρωγός στην προσπάθεια της Αντιδημαρχίας Παιδείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης να στηρίξει έμπρακτα και ουσιαστικά τις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες του Δήμου Φαρκαδόνας, προσφέροντας, μέσω της πρωτοποριακής εκπαιδευτικής του πλατφόρμας, Δωρεάν 24ωρη πρόσβαση σε όλα τα παιδιά του Δημοτικού και σε 50 μαθητές Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης που θα ενταχθούν στο Διαδικτυακό Κοινωνικό Φροντιστήριο του Δήμου μας, για Φροντιστηριακά e-μαθήματα με διδασκαλία σε βίντεο για τη Θεωρία, Μεθοδολογία & όλες τις Ασκήσεις του σχολικού βιβλίου ως εξής:

  • Δημοτικό: 10.000 μαθήματα με διδασκαλία σε βίντεο και Εκπαιδευτικό Υλικό
  • Γυμνάσιο: 12.500 μαθήματα με διδασκαλία σε βίντεο και Εκπαιδευτικό Υλικό.
  • Λύκειο: 12.000 μαθήματα με διδασκαλία σε βίντεο και Εκπαιδευτικό Υλικό.

Επιπλέον, οι μαθητές θα έχουν τη δυνατότητα ελεύθερης πρόσβασης σε on line τεστ αξιολόγησης και διαγωνίσματα, λύσεις θεμάτων εξετάσεων, κλπ. Επίσης τη δυνατότητα, σε 24ωρη βάση, άμεσης επικοινωνίας μέσω chat για επίλυση αποριών, τη δυνατότητα online αξιολόγησης και υπόδειξης των δυνατοτήτων και αδυναμιών τους, καθοδήγηση και υποστήριξή τους καθ’ όλη τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς, ενώ υπάρχει μια συνεχής εξέλιξη του εκπαιδευτικού υλικού ώστε να καλύπτει τις ανάγκες τους.

Με ελεύθερη πρόσβαση στη Γνώση 24 ώρες το 24ώρο, σε καθημερινή βάση, ο μαθητής γίνεται ανεξάρτητος στη μάθηση, αξιοποιώντας τα σύγχρονα εκπαιδευτικά εργαλεία και τις δυνατότητες που προσφέρει το Διαδίκτυο.

Οι γονείς ή οι κηδεμόνες που ενδιαφέρονται να αποκτήσουν κωδικούς πρόσβασης για τη συμμετοχή των κηδευομένων μαθητών στο δωρεάν πρόγραμμα του «Διαδικτυακού Κοινωνικού Φροντιστηρίου», θα πρέπει να συμπληρώσουν αίτηση ενδιαφέροντος. Βρείτε [ΕΔΩ] το έντυπο της αίτησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Μετάβαση στο περιεχόμενο