Ημερομηνία:

Κοινοποίηση:

Θεατρική Παράσταση στο Ανοιχτό Θέατρο του Δήμου Φαρκαδόνας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΝΟΙΧΤΟ ΘΕAΤΡΟ ΔΗΜΟΥ ΦΑΡΚΑΔΟΝΑΣ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 26 ΜΑΙΟΥ ΩΡΑ: 20:00

ΟΙ «ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ» ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ, ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ & ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ : «ΗΤΑΝ ΟΛΕΣ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΕΣ».

Ένας νέος παρουσιαστής που νομίζει ότι με την πρώτη ευκαιρία θα γίνει διάσημος, προσκαλείται για την πρώτη του δουλειά. Είχε την διαβεβαίωση ότι θα παρουσίαζε μεγάλες γυναικείες προσωπικότητες της σόου μπιζ. Αλλά με έκπληξη του ανακαλύπτει ότι όλο το σκηνικό που θα παρουσιάσει, είναι ένα στημένο κόλπο από μια μέντιουμ και έναν μίμο ηθοποιό. Με χιούμορ προσπαθεί να καλύψει τις ανασφάλειές του, αλλά και να αντιμετωπίσει μια υπάλληλο του θεάτρου, που δυσκολεύει ακόμα περισσότερο τον ρόλο του! Μια μουσική παράσταση γεμάτη μιμήσεις, αφιερωμένη σε κάποιες ντίβες του θεάτρου και του τραγουδιού. Ντυμένη με εικόνες και ήχο σε προτζέκτορα. Την διαφορά μέσα σε όλο αυτό το γυναικείο συρφετό κάνει η εμφάνιση του Τέρη Χρυσού, σε γνωστές και χορευτικές επιτυχίες του!

Διάρκεια 2 Ώρες και 30 λεπτά

Οι ηθοποιοί:

  • Γιώργος Λαμπάτος (Παρουσιαστής),
  • Ελίζα Σολωμού (Σε 3 ρόλους),
  • Σταυρός Καλλιγέρης (Μίμος)

Μιμήσεις με σειρά εμφάνισης: ΝΑΝΑ ΜΟΥΣΧΟΥΡΗ, ΡΕΝΑ ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΥ, ΖΩΖΩ ΣΑΜΠΟΥΤΣΑΚΗ, ΛΙΤΣΑ ΔΙΑΜΑΝΤΗ και ΜΑΡΙΝΕΛΑ. Έλενα Ρώμεση (Λαϊκό τραγούδι ) GUEST STAR Τέρης Χρυσός

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Μετάβαση στο περιεχόμενο