Έγκριση για τη στελέχωση του «Κέντρου Κοινότητας» του Δήμου Φαρκαδόνας

Ο Δήμος μας, έχοντας ως μία από τις κύριες πολιτικές του την κοινωνική προστασία, προχωρά με γοργούς ρυθμούς τη διαδικασία για την ίδρυση και λειτουργία του «Κέντρου Κοινότητας Φαρκαδόνας».

Αποκαταστάθηκε η τεχνική βλάβη στο ΚΕΠ Φαρκαδόνας

Σας ενημερώνουμε ότι οι δημότες μπορούν πλέον να εξυπηρετηθούν κανονικά από το ΚΕΠ Φαρκαδόνας, καθώς το τεχνικό πρόβλημα που δημιουργήθηκε εξαιτίας βλάβης στον εξοπλισμό του ΣΥΖΕΥΞΙΣ έχει αποκατασταθεί.

Έκτακτη οικονομική ενίσχυση 60.000 ευρώ στο Δήμο Φαρκαδόνας για έργα υποδομών

Ο Υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης, ενέκρινε έκτακτη οικονομική ενίσχυση ύψους 60.000 ευρώ στο δήμο Φαρκαδόνας, Νομού Τρικάλων, αποκλειστικά για την επιδιόρθωση ζημιών που προκλήθηκαν στα δίκτυα και τις υποδομές του, από τα έντονα καιρικά φαινόμενα που έπληξαν την περιοχή, με χρέωση του λογαριασμού του ΥΠΕΣ από το έργο «Πρόγραμμα πρόληψης και αντιμετώπισης ζημιών και καταστροφών που προκαλούνται από θεομηνίες στους Ο.Τ.Α. Α’ και Β’ Βαθμού της χώρας», που τηρείται στο  Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων για αυτούς τους λόγους.

Attachments:
Download this file (08092017_60.000 ευρώ στο Φαρκαδόνας.doc)Δελτίο Τύπου[ ]35 kB

Έγκριση Δημοπράτησης για το Σημαντικότερο Έργο Ύδρευσης των Τελευταίων Δεκαετιών στο Δήμο Φαρκαδόνας Ενταγμένο στο Ε.Σ.Π.Α. 2014–2020

Η πορεία προς την υλοποίηση του έργου «Κατασκευή εξωτερικού δικτύου ύδρευσης Παναγίτσας, Γριζάνου, Αχλαδοχωρίου, Διασέλλου», προϋπολογισμού 1.562.601,62 €, μπήκε στην τελική ευθεία.
 

Δήμος Φαρκαδόνας

Η τεχνολογία στο πλευρό του πολίτη.

Θανάσης Μεριβάκης
Επικοινωνία

  info (@) farkadona.gr
  +2433350000
  +2433350018
  Φαρκαδόνα, 42031, Τρίκαλα Θεσσαλίας - Ελλάδα