Τοποθέτηση φωτοβολταϊκού πάνελ στην «ευφυή» στάση

 

Εξοπλίσθηκε χθες με το κατάλληλο φωτοβολταϊκό σύστημα η «ευφυής στάση, που είναι τοποθετημένη επί του πεζοδρομίου της κεντρικής πλατείας της Φαρκαδόνας. Η ισχύς του ανέρχεται στα 200 watt και με τη διαδικασία αυτή η στάση καθίσταται ενεργειακά αυτόνομη, ώστε να αποτελέσει πρότυπο έργο αστικής κινητικότητας και περιβαλλοντικής βιωσιμότητας. Με τη συγκεκριμένη προσθήκη ολοκληρώνεται ένα καινοτόμο έργο που συνδυάζει τη σύγχρονη τεχνολογία με τη μοντέρνα αισθητική και απευθύνεται στην καθημερινότητα των δημοτών.

Eργασίες καθαριότητας και καλλωπισμού στο Δήμο Φαρκαδόνας

Σε εξέλιξη βρίσκονται και με αμείωτο ρυθμό από το Δήμο Φαρκαδόνας και την αρμόδια Αντιδημαρχία Καθαριότητας, οι εργασίες καθαριότητας και καλλωπισμού σε όλα τα δημοτικά διαμερίσματα.

Ο Δήμος Φαρκαδόνας τώρα και στο Google Play Store

 

Στα πλαίσια εκσυγχρονισμού του Δήμου μας το Τμήμα Προγραμματισμού & Πληροφορικής σχεδίασε και ανέπτυξε μια εφαρμογή για Android Smartphone και Tablet έτσι ώστε να εξυπηρετούνται οι Δημότες μας πιο γρήγορα και αποτελεσματικά.

Ελαιοχρωματισμοί δημοτικών κτιρίων Δήμου Φαρκαδόνας

Νέα αισθητικά αναβαθμισμένη εικόνα αποκτούν τα δημοτικά κτίρια στο Δήμο Φαρκαδόνας μετά από τις εργασίες που είναι σε εξέλιξη και αφορούν στον ελαιοχρωματισμό των εξωτερικών προσόψεων και εσωτερικών τοίχων.

Ενημέρωση από την Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας για τις Δασικές Πυρκαγίες

 

Επιτυχής συμμετοχή του Δήμου Φαρκαδόνας στο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα «ΕΥΡΩΠΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ–EUROPE FOR CITIZENS»

 
Ο Δήμος μας, έχοντας ως στρατηγική την ενεργό παρουσία στα ευρωπαϊκά δρώμενα, συμμετέχει στο project με τίτλο UNITEDστα πλαίσια του Ευρωπαϊκού Προγράμματος «Europe for citizens (Ευρώπη για τους Πολίτες)».

Αντικατάσταση Λαμπτήρων με Νέου Τύπου LED στο Δήμο Φαρκαδόνας

Ο Δήμος Φαρκαδόνας μετά την ανακοίνωσή του σχετικά με την προμήθεια των λαμπτήρων νέας τεχνολογίας τύπου LED, προχώρησε στην αντικατάσταση των λαμπτήρων παλαιάς τεχνολογίας με νέους, σε σημαντικό τμήμα του δημοτικού φωτισμού. Από την προμήθεια των αρχικών 6.000 λαμπτήρων έχει πραγματοποιηθεί αντικατάσταση 3.804 λαμπτήρες που αφορούν όλες τις Τοπικές / Δημοτικές Κοινότητες του Δήμου.

Απάντηση του Δήμου Φαρκαδόνας στην επιστολή διαμαρτυρίας των Τοπικών Συμβούλων της Δ.Κ. Οιχαλίας

Σχετικά με την επιστολή διαμαρτυρίας των Τοπικών Συμβούλων της Δημοτικής Κοινότητας Οιχαλίας για το ασήμαντο και χωρίς κάποια αξία συμβάν την Τρίτη στις 23 Μαΐου στο πρώην δημαρχείο της Οιχαλίας εκτιμώντας πως η συγκεκριμένη αντίδραση ήταν βιαστική και υπερβολική.

Συγχαρητήριο μήνυμα του Δήμου Φαρκαδόνας στον Α.Ο. ΔΙΓΕΝΗ

Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση Δήμαρχος και Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Φαρκαδόνας να συγχαρούμε δημόσια τον Αθλητικό Όμιλο Διγενή Οιχαλίας για την κατάκτηση του κυπέλου Ερασιτεχνών και του πρωταθλήματος 2016-2017 της Α΄ Ερασιτεχνικής κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Τρικάλων που συνεπάγεται ταυτόχρονα και την άνοδο της ομάδας του Α.Ο. Διγενή  στη  Γ΄ Εθνική κατηγορία.

Δήμος Φαρκαδόνας

Η τεχνολογία στο πλευρό του πολίτη.

Θανάσης Μεριβάκης
Επικοινωνία

  info (@) farkadona.gr
  +2433350000
  +2433350018
  Φαρκαδόνα, 42031, Τρίκαλα Θεσσαλίας - Ελλάδα