Γιατί δεν θα λειτουργήσει το παγοδρόμιο

Δεν περιλαμβάνεται στις ψυχαγωγικές δραστηριότητες και έτσι δεν μπορεί να εκδοθεί η σχετική άδεια.

Και ενώ είχε ξεκινήσει η διαδικασία για την εξασφάλιση των απαραίτητων πιστώσεων (αναμόρφωση προϋπολογισμού του Δήμου-παρά τις 5 αρνητικές ψήφους σε σύνολο 14 παρόντων- ψηφίστηκε η αναμόρφωση) προκειμένου να χρηματοδοτηθεί η εγκατάσταση  και η λειτουργία  του παγοδρόμιου  στη πλατεία της Φαρκαδόνας, προέκυψε πρόβλημα σχετικό με την έκδοση της άδειας λειτουργίας του.

Χορήγηση επιδόματος προς πληγέντα φυσικά πρόσωπα και επιχειρήσεις από τις φυσικές καταστροφές των μηνών Σεπτεμβρίου, Οκτωβρίου και Νοεμβρίου 2017

Δημοσίευση Απόφασης από το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, την οποία συνυπογράφουν ο αρμόδιος Υπουργός και ο Υπουργός Οικονομικών.

Attachments:
Download this file (DOC051217-05122017135211.pdf)Απόφαση[ ]329 kB

Συγκέντρωση τροφίμων για τους πληγέντες συμπολίτες μας στο Δήμο Μάνδρας

Ο Δήμος Φαρκαδόνας, η ΚΟΙ.Δ.Ε.ΦΑ. και η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής, σε συνεργασία με την Κ.Ε.Δ.Ε. και το Γραφείο Εθελοντισμού και Νέας Γενιάς του Δήμου Αμαρουσίου συγκεντρώνουν τρόφιμα για τους συμπολίτες μας που επλήγησαν από τη θεομηνία στο Δήμο Μάνδρας.

Έγκριση για τη στελέχωση του «Κέντρου Κοινότητας» του Δήμου Φαρκαδόνας

Ο Δήμος μας, έχοντας ως μία από τις κύριες πολιτικές του την κοινωνική προστασία, προχωρά με γοργούς ρυθμούς τη διαδικασία για την ίδρυση και λειτουργία του «Κέντρου Κοινότητας Φαρκαδόνας».

Αποκαταστάθηκε η τεχνική βλάβη στο ΚΕΠ Φαρκαδόνας

Σας ενημερώνουμε ότι οι δημότες μπορούν πλέον να εξυπηρετηθούν κανονικά από το ΚΕΠ Φαρκαδόνας, καθώς το τεχνικό πρόβλημα που δημιουργήθηκε εξαιτίας βλάβης στον εξοπλισμό του ΣΥΖΕΥΞΙΣ έχει αποκατασταθεί.

Δήμος Φαρκαδόνας

Η τεχνολογία στο πλευρό του πολίτη.

Θανάσης Μεριβάκης
Επικοινωνία

  info (@) farkadona.gr
  +2433350000
  +2433350018
  Φαρκαδόνα, 42031, Τρίκαλα Θεσσαλίας - Ελλάδα