Ορισμός μελών Διοικητικού Συμβουλίου Δ.Ε.Υ.Α.Φ. και ΚΟΙ.Δ.Ε.ΦΑ.


Το Δημοτικό Συμβούλιο σε συνεδρίαση του την 17/3/2017 αποφάσισε ομόφωνα με τον ορισμό των παρακάτω  μελών  του  Δ.Σ.  της  Δημοτικής  Επιχείρησης  Ύδρευσης Αποχέτευσης Δήμου Φαρκαδόνας (Δ.Ε.Υ.Α.Φ.), καθώς και της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Δήμου Φαρκαδόνας (ΚΟΙ.Δ.Ε.ΦΑ.).
 

Ενημέρωση για την υπόθεση των σφαγείων Οιχαλίας


Για τη δικαστική εξέλιξη της υπόθεσης των σφαγείων στην Οιχαλία θέλησε να ενημερώσει τους δημοτικούς, με επιστολή που κοινοποίησε στο σώμα κατά τη χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, ο Δήμαρχος Φαρκαδόνας Θανάσης Μεριβάκης.
 

Νεός Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου ο Μιχάλης Μπαγιώτης - Τα μέλη των Επιτροπών


Πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 5 Μαρτίου 2017 στις 11:30 οι δημαιρεσίες στο Δήμο Φαρκαδόνας για την εκλογή των μελών του Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου, καθώς και των μελών της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής. Η Ειδική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου διεξήχθη ύστερα από πρόσκληση της πλειοψηφήσας δημοτικής συμβούλου Μπότη - Στεργίου Ελένης.
 
 

Ευχαριστήρια Επιστολή Προέδρου Δημοτικού Συμβουλίου Καραμάνου Ηλία


Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι,

Πριν από τριάντα μήνες ο δήμαρχος του Δήμου Φαρκαδόνας κ. Θανάσης  Μεριβάκης  μου έκανε την τιμή να με προτείνει για τη θέση του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Φαρκαδόνας. Θέλω να τον ευχαριστήσω δημόσια όπως και τα 27  μέλη του Σώματος, που με εμπιστευτήκατε  με την ψήφο σας. Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους και όλες για την άψογη συνεργασία που είχαμε.

 

Στην συνάντηση 7 Δημάρχων της Δυτικής Θεσσαλίας για την ανάδειξη των περιοχών Υψηλής Φυσικής Αξίας ο Θανάσης Μεριβάκης


Ευρεία συνάντηση - σύσκεψη είχαν 7 Δήμαρχοι της Δυτικής Θεσσαλίας στο δημαρχείο Μουζακίου με θέμα τη συνεργασία τους για την ανάδειξη των περιοχών Υψηλής Φυσικής Αξίας, όπου συμμετείχε και ο καθηγητής του τμήματος Χωροταξίας του Πολυτεχνείου της Θεσσαλίας κ. Γούσιος με τους συνεργάτες του.

Η Π.Α.ΔΥ.Θ. σε συνεργασία με τον Δήμο Φαρκαδόνας χορήγησε 40 κάδους οικιακής κομποστοποίησης στα σχολεία του Δήμου


Ο Δήμαρχος Φαρκαδόνας Μεριβάκης Αθανάσιος μαζί με την αρμόδια Αντιδήμαρχο Μπότη Στεργίου Ελένη ενέκριναν την χορήγηση των 40 κάδων στα σχολεία του Δήμου, με σκοπό την ενημέρωση και ώθηση των μαθητών για ανακύκλωση, συμβάλλοντας στην προστασία του περιβάλλοντος.

Ανακοίνωση στήριξης και συμπαράστασης του Δήμου Φαρκαδόνας στους αγωνιζόμενους αγρότες

Την τελευταία εβδομάδα οι μικρομεσαίοι αγροτοκτηνοτρόφοι όλης της χώρας βρίσκονται στο δρόμο με τα αγροτικά τους μηχανήματα. Έχουν στηθεί μπλόκα και διεκδικούν να μην περάσουν τα αντιαγροτικά μέτρα της ΕΕ και των Κυβερνήσεων, τόσο της σημερινής ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ αλλά και των προκατόχων της.

Δήμος Φαρκαδόνας

Η τεχνολογία στο πλευρό του πολίτη.

Θανάσης Μεριβάκης
Επικοινωνία

  info (@) farkadona.gr
  +2433350000
  +2433350018
  Φαρκαδόνα, 42031, Τρίκαλα Θεσσαλίας - Ελλάδα