Μέσω ΚΕΠ βεβαιώσεις και ανανεώσεις δελτίων ανεργίας του ΟΑΕΔ


Ενημερώνουμε τους δημότες ότι μπορούν να διεκπεραιώνουν διοικητικές διαδικασίες αρμοδιότητας του ΟΑΕΔ μέσω των ΚΕΠ του Δήμου μας.
Συγκεκριμένα, μπορούν να διεκπεραιώνονται οι ακόλουθες διοικητικές διαδικασίες μέσω διασύνδεσης του συστήματος «ΕΡΜΗΣ – ΚΕΠ» με το πληροφοριακό σύστημα του ΟΑΕΔ :

• Έκδοση βεβαιώσεων, χρόνου ανεργίας, επιδοτούμενης ανεργίας, εξατομικευμένης παρέμβασης κ.λπ.).
• Ανανέωση δελτίου ανεργίας.

Ευχές Δημάρχου και Δημοτικού Συμβουλίου στο Νέο Μητροπολίτη Τρίκκης και Σταγών κ.κ. Χρυσόστομο


Σεβασμιότατε,

με αφορμή την επάξια εκλογή και τη χειροτονία σας, ως ποιμενάρχη της Ιεράς Μητροπόλεως Τρίκκης και Σταγών, σας συγχαίρουμε θερμά και αναφωνούμε Άξιος. Ευχόμαστε από καρδιάς υγεία, δύναμη και η χάρις του Θεού να σας οδηγεί και να σας φωτίζει στο ποιμαντικό σας έργο, σε μια δύσκολη συγκυρία για την πατρίδα και τον τόπο μας. Η τοπική μας κοινωνία, προσδοκά από σας πλούσιο έργο, αντάξιου του θεόπνευστου έργου του προκατόχου σας Σεβασμιότατου Αλέξιου. Η μέχρι σήμερα πορεία σας, δίνει τα εχέγγυα ότι θα πετύχετε στην αποστολή σας και θα προσφέρετε τα μέγιστα στην πνευματική καλλιέργεια των πιστών και στην κοινωνία μας.

Θα είμαστε δίπλα σας, αρωγοί στις προσπάθειες σας.

 Με βαθύτατο σεβασμό και εκτίμηση,

 Ο Δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο Φαρκαδόνας

Πρόσληψη προσωπικού δίμηνης διάρκειας

Ο Δήμαρχος Φαρκαδόνας ανακοινώνει την πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου δίμηνης διάρκειας και συγκεκριμένα ενός (1) ατόμου, ειδικότητας ΔΕ χειριστών μηχανημάτων έργων (JCB), για την κάλυψη άμεσων εποχικών αναγκών του τμήματος καθαριότητας. Αναλυτικά η ανακοίνωση :

Πρόσληψη προσωπικού δίμηνης διάρκειας

ΟΑΕΔ : Από 01/10/2015 έως 30/11/2015 η υποβολή αιτήσεων για το Eιδικό Eποχικό Eπίδομα 2015


Ξεκίνησε από σήμερα, Πέμπτη και ώρα 00:01 η υποβολή των ηλεκτρονικών αιτήσεων στον ΟΑΕΔ για την καταβολή του ειδικού εποχικού επιδόματος.


Η διαδικασία θα ολοκληρωθεί στις 30 Νοεμβρίου και ώρα 15:00, για όσους υποβάλουν αίτηση μέσω των ΚΠΑ 2 και ώρα 23:59 για όσους υποβάλουν αίτηση με ηλεκτρονικό τρόπο. Η παραλαβή των δικαιολογητικών για το ειδικό εποχικό βοήθημα θα ολοκληρωθεί την επόμενη μέρα, την 1η Δεκεμβρίου.

Οριστικά Αποτελέσματα Προγράμματος Εναρμόνισης Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής

Η ΕΕΤΑΑ ανακοίνωσε τα προσωρινά αποτελέσματα και την διαδικασία για τις ενστάσεις των παιδικών σταθμών ΕΣΠΑ 2015 - 2016

www.dikaiologitika.gr


Η ΕΕΤΑΑ ανακοίνωσε τα τελικά αποτελέσματα για τους παιδικούς σταθμούς ΕΣΠΑ 2015 - 2016.


Οι αιτούντες μπορούν να δουν την κατάσταση της αίτησής τους - οριστικά αποτελέσματα - σε ειδική εφαρμογή στην ιστοσελίδα της ΕΕΤΑΑ : http://www.eetaa.gr/ . Η εφαρμογή απαιτεί την εισαγωγή του ΑΦΜ και του ΑΜΚΑ, που αναφέρονται στην αίτηση συμμετοχής του κάθε υποψήφιου. Παράλληλα από την εφαρμογή θα λαμβάνονται οι κωδικοί μητέρας και παιδιού, ώστε οι αιτούντες να μπορούν να δουν τα αποτελέσματα και από τους παρακάτω Οριστικούς Πίνακες Ωφελούμενων και Επιλαχόντων, που έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της ΕΕΤΑΑ.

Ελαιοχρωματισμός Σχολείων – Δημοτικών Κτηρίων


Σε εξέλιξη βρίσκεται ο ελαιοχρωματισμός σχολείων καθώς και δημοτικών κτιρίων. Τις εργασίες πραγματοποιεί το συνεργείο των τεσσάρων ελαιοχρωματιστών από το πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας του ΟΑΕΔ, οπότε το κόστος τους περιορίζεται μόνο στα υλικά που χρησιμοποιούνται, με σαφή οικονομικά οφέλη για το Δήμο Φαρκαδόνας. Με γοργούς ρυθμούς φρεσκάρονται οι σχολικές αίθουσες, έτσι ώστε να υποδεχθούν τους μαθητές με την έναρξη της νέας χρονιάς. Στόχος της Δημοτικής Αρχής μέσα από την αισθητική αναβάθμιση και την βελτίωση κατ' επέκταση, των χώρων διδασκαλίας, η διαμόρφωση ενός ελκυστικού μαθησιακού περιβάλλοντος για τους μαθητές. Συγκεκριμένα, μέχρι στιγμής έχει ολοκληρωθεί ο ελαιοχρωματισμός εσωτερικών χώρων σε ποσοστό 80% του συνόλου των σχολικών μονάδων. Εκτιμάται ότι μέχρι τα μέσα Οκτωβρίου θα έχουν βαφεί και οι υπόλοιπες.

Αποτελέσματα - Ενστάσεις Προγράμματος Εναρμόνισης Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής

Η ΕΕΤΑΑ ανακοίνωσε τα προσωρινά αποτελέσματα και την διαδικασία για τις ενστάσεις των παιδικών σταθμών ΕΣΠΑ 2015 - 2016

www.dikaiologitika.gr


Η ΕΕΤΑΑ ανακοίνωσε τα προσωρινά αποτελέσματα και την διαδικασία για τις ενστάσεις των παιδικών σταθμών ΕΣΠΑ 2015 - 2016.


Οι αιτούντες μπορούν να δουν την κατάσταση της αίτησής τους - προσωρινά αποτελέσματα - σε ειδική εφαρμογή στην ιστοσελίδα της ΕΕΤΑΑ : http://www.eetaa.gr/ . Η εφαρμογή απαιτεί την εισαγωγή του ΑΦΜ και του ΑΜΚΑ, που αναφέρονται στην αίτηση συμμετοχής του κάθε υποψήφιου. Παράλληλα από την εφαρμογή θα λαμβάνονται οι κωδικοί μητέρας και παιδιού, ώστε οι αιτούντες να μπορούν να δουν τα αποτελέσματα και από τους παρακάτω Προσωρινούς Πίνακες πλήρων και ελλιπών φακέλων δικαιολογητικών, που έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της ΕΕΤΑΑ.

Συγχαρητήριο μήνυμα Δημάρχου και Δημοτικού Συμβουλίου


Θερμά συγχαρητήρια σε όλους στους μαθητές, που έπειτα από πολύχρονη προσπάθεια, κόπο και θυσίες πέτυχαν την εισαγωγή τους στις σχολές τριτοβάθμιας εκπαίδευσης της χώρας μας.

Τους ευχόμαστε από καρδιάς να έχουν καλή ακαδημαϊκή σταδιοδρομία, υγεία, να ολοκληρώσουν με τον καλύτερο τρόπο τις σπουδές τους και να συνεχίσουν με νέες επιτυχίες και στόχους στη ζωή τους.

Δήμος Φαρκαδόνας

Η τεχνολογία στο πλευρό του πολίτη.

Θανάσης Μεριβάκης
Επικοινωνία

  info (@) farkadona.gr
  +2433350000
  +2433350018
  Φαρκαδόνα, 42031, Τρίκαλα Θεσσαλίας - Ελλάδα