Ανακοίνωση για τις πλαστικοποιήσεις γηπέδων μπάσκετ

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες για τη πραγματοποίηση του έργου με τίτλο: «Συντήρηση και επισκευή αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου Φαρκαδόνας», στο πλαίσιο του οποίου πραγματοποιήθηκε πλαστικοποίηση με αντιολισθηρό τάπητα του αγωνιστικού χώρου (δαπέδου) έξι ανοικτών γηπέδων μπάσκετ και ενός γηπέδου τένις περιλαμβανόμενης της γραμμογράφησης και της βαφής.

2ο Πολιτιστικό Αντάμωμα Δήμου Φαρκαδόνας

 
Η ιστορία του χωριού μας λέει πως πριν από 140 χρόνια περίπου, κάπου κοντά στο 1880, μετά την απελευθέρωση από τους Τούρκους, με απόφαση του τότε Δημάρχου άρχισε να λειτουργεί σαν θεσμός μια μεγάλη εμποροζωοπανήγυρη, το γνωστό σε όλους μας «Παζαράκι».
 

Ευχαριστήριο για την 3η αιμοδοσία

 
Ο Δήμος Φαρκαδόνας εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες προς τους εθελοντές, που αφιέρωσαν 10 λεπτά από το χρόνο τους για να λάβουν μέρος στην 3η εθελοντική αιμοδοσία που διοργάνωσε για τους πυρόπληκτους της Αττικής.

Ανακοίνωση για την παράσταση θεάτρου σκιών στην Τ.Κ. Κεραμιδίου

Από το Δήμο ανακοινώνεται πως η παράσταση του θεάτρου σκιών στη τοπική κοινότητα Κεραμιδίου, που ήταν προγραμματισμένη για την Πέμπτη 02 Αυγούστου, θα γίνει νωρίτερα και πιο συγκεκριμένα το ερχόμενο Σάββατο, 28 Ιουλίου στις 9:00 μ.μ. στη πλατεία του χωριού.

Αναβολή μουσικοχορευτικών εκδηλώσεων

 
Από το Δήμο Φαρκαδόνας ανακοινώνεται ότι οι μουσικοχορευτικές εκδηλώσεις που ήταν προγραμματισμένες για αύριο Τετάρτη 25 Ιουλίου παραμονή της Αγίας Παρασκευής στις τοπικές κοινότητες Πετροπόρου και Κλοκοτού δεν θα πραγματοποιηθούν, λόγω του τριήμερου πένθους που κηρύχθηκε για τα θύματα των πυρόπληκτων περιοχών της Αττικής.

 

Δήμος Φαρκαδόνας

Η τεχνολογία στο πλευρό του πολίτη.

Ιωάννης Σακελλαρίου

Επικοινωνία

  info (@) farkadona.gr
  +2433350000
  +2433350018
  Φαρκαδόνα, 42031, Τρίκαλα Θεσσαλίας - Ελλάδα