Ο Δήμος Φαρκαδόνας στη νέα τεχνολογική εποχή

ΕΝΤΑΞΗ ΤΟΥ ΤΗΛΕΕΛΕΓΧΟΥ / ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ υδρευσησ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ Ι»

Στη νέα εποχή της εφαρμογής των Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών, αυτή της τηλεματικής, και συγκεκριμένα για την τηλεπαρακολούθηση των δικτύων ύδρευσης, εισέρχεται η ΔΕΥΑ Φαρκαδόνας.

Κριτήρια - προϋποθέσεις ένταξης στο κοινωνικό τιμολόγιο της Δ.Ε.Υ.Α.Φ.

 
Για τα κριτήρια και τις προϋποθέσεις ένταξης στο κοινωνικό τιμολόγιο της Δ.Ε.Υ.Α. Φαρκαδόνας αποφάσισε το Δημοτικό Συμβούλιο σε συνεδρίαση του την Τρίτη 17 Ιουλίου, επικαιροποιώντας και εγκρίνοντας κατά πλειοψηφία την υπ’ αριθμ. 31/2018 απόφασης Δ.Σ της επιχείρησης.
 

Έγκριση υπογραφής συμβάσεων για σημαντικά έργα ύδρευσης στο Δήμο Φαρκαδόνας

 

Δύο εξαιρετικά σημαντικά έργα για την περιοχή του Δήμου μας και τα σημαντικότερα στον τομέα της ύδρευσης, το «Κατασκευή εξωτερικού δικτύου ύδρευσης Παναγίτσας, Γριζάνου, Αχλαδοχωρίου, Διασέλλου» και το «Αντικατάσταση - αποπεράτωση δικτύου ύδρευσης Φαρκαδόνας», ενταγμένα στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Περιφέρειας Θεσσαλίας (ΕΣΠΑ) 2014 – 2020 πήραν το «πράσινο φως» από τη Διαχειριστική Αρχή για την υπογραφή των συμβάσεων.


Κατάλληλο για πόση το νερό στην Οιχαλία

 
Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Φαρκαδόνας σας ενημερώνει ότι στις 29/11/2017 στην Δημοτική Κοινότητα Οιχαλίας  εντόπισε πρόβλημα  στο πόσιμο νερό (θολότητα με περιεκτικότητα άμμου)  και άμεσα και αποτελεσματικά με μεθοδευμένες ενέργειες και κοπιώδες προσπάθειες  εντόπισε την ίδια μέρα ζημιά στην μία εκ των δύο γεωτρήσεων, που τέθηκε αμέσως εκτός λειτουργίας χωρίς την παραμικρή καθυστέρηση.
 

Δημοπρατήθηκε το σημαντικότερο έργο ύδρευσης στο Δήμο Φαρκαδόνας

Δημοπρατήθηκε σήμερα, στο Δημαρχείο Φαρκαδόνας, το έργο «Κατασκευή εξωτερικού δικτύου ύδρευσης Παναγίτσας, Γριζάνου, Αχλαδοχωρίου, Διασέλλου», ενταγμένο στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Περιφέρειας Θεσσαλίας (ΕΣΠΑ) 2014 – 2020.

Δήμος Φαρκαδόνας

Η τεχνολογία στο πλευρό του πολίτη.

Θανάσης Μεριβάκης
Επικοινωνία

  info (@) farkadona.gr
  +2433350000
  +2433350018
  Φαρκαδόνα, 42031, Τρίκαλα Θεσσαλίας - Ελλάδα