Ο Δήμος Φαρκαδόνας αδελφοποιείται με Ευρωπαϊκό Δήμο για πρώτη φορά στην ιστορία του

Η πρώτη αδελφοποίηση στην ιστορία του Δήμου Φαρκαδόνας με Ευρωπαϊκό Δήμο, μπήκε στην τελική ευθεία της και θα πραγματοποιηθεί στα πλαίσια του έργου CultRural+ του Ευρωπαϊκού προγράμματος Erasmus+ υπό την εποπτεία του εργαστηρίου Πολιτιστικής Κληρονομιάς του Πανεπιστημίου της Extremadura.

Συνεργασία των Δήμων Φαρκαδόνας και Λαρισαίων για υλοποίηση προγραμμάτων κοινωνικής πολιτικής-υγείας και εργασίας

 

Επίσκεψη στο Δημαρχείο Φαρκαδόνας πραγματοποίησαν την Τρίτη 1 Ιουνίου 2021, ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Εκπαιδευτικών Δράσεων του Δήμου Λαρισαίων κ. Σωτήρης Βούλγαρης , η Διευθύντρια Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων κα Έφη Ζιώγα και η ψυχολόγος του κέντρου κοινότητας Δήμου Λαρισαίων και πρώην του Δήμου Φαρκαδόνας κα Δήμητρα Παπαστεργίου.

Αρνητικά τα Rapid tests σε Φαρκαδόνα και Κρήνη-Την Πέμπτη 4/2 στο Πετρωτό

 
Γρήγορα τεστ ανίχνευσης Covid-19 , πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2021 στην Φαρκαδόνα και την Κρήνη από την κινητή μονάδα ΚΟΜΥ του ΕΟΔΥ Τρικάλων σε συνεργασία με την περιφέρεια, τον Δήμο Φαρκαδόνας και τους προέδρους των κοινοτήτων.
 

Ευχαριστήριο

 
Ο Δήμαρχος Φαρκαδόνας Σπυρίδων Αγναντής και ο αντιδήμαρχος και πρόεδρος της σχολικής επιτροπής του Δήμου , Ευάγγελος Κοσμάς, ευχαριστούν θερμά την επιχείρηση Ηλεκτρολογικού Υλικού του κ. Βασίλη Λαφαζάνη και την  εταιρία EUROLAMP ΑΒΕΕ για την προσφορά 5000 μασκών και αντισηπτικών χεριών στις σχολικές μονάδες του Δήμου μας, στα πλαίσια της προστασίας μαθητών και μαθητριών από τον κορωνοϊο.
 
Τέτοιες πράξεις είναι άξιες αναφοράς και μίμησης.
 
 

Δήμος Φαρκαδόνας: Επιστολή σε Υπουργεία, Περιφέρεια και Βουλευτές για οικονομική επιχορήγηση αντιμετώπισης ζημιών από τις πλημμύρες

 
Η περιοχή  του Δήμου Φαρκαδόνας, επλήγη για τρίτη  φορά  από πλημμυρικά φαινόμενα και καταστροφές. Τον  Απρίλιο του 2020,  τον Σεπτέμβριο του 2020 αλλά και  τον Ιανουάριο του  2021.
 

Συγχαρητήριο μήνυμα του Δημάρχου Φαρκαδόνας για το νέο Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κώστα Σκρέκα

 
Με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης παράδοσης παραλαβής στο Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας και την ορκωμοσία  του  κ. Κώστα Σκρέκα, θα ήθελα να εκφράσω τα συγχαρητήρια μου για την ανάληψη των καθηκόντων του στον συντοπίτη μας Υπουργό.

Ψηφίστηκε ο προϋπολογισμός και το σχέδιο δράσης του Δήμου Φαρκαδόνας για το 2021

 
Πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Δήμου Φαρκαδόνας με τηλεδιάσκεψη , την Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2020. Ήταν και η τελευταία συνεδρίαση για τον χρόνο που μας αποχαιρετά.
 

Ευχές για τα Χριστούγεννα και το Νέο Έτος

 
Ο Δήμαρχος Σπυρίδωνας Αγναντής, το Δημοτικό Συμβούλιο και το προσωπικό του Δήμου Φαρκαδόνας εύχονται ολόψυχα Υγεία και Ευημερία σε όλο τον κόσμο.
 
Οι φετινές γιορτές θα είναι διαφορετικές από τις άλλες. Ας ευχηθούμε σύντομα να ξεπεραστεί  αυτή η πρωτόγνωρη κρίση που βιώνουμε και να επιστρέψουμε  στην καθημερινότητα μας.
 
ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ  ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ 2021
 
 

Ευχαριστήριο του Δημάρχου Φαρκαδόνας

Ο Δήμαρχος Φαρκαδόνας, Σπυρίδωνας Αγναντής, ευχαριστεί για άλλη μια φορά τον πρώην Δήμαρχο Θανάση Μεριβάκη και τους συμβούλους του συνδυασμού του,  για την εκ νέου προσφορά μασκών , οι οποίες μοιράστηκαν σε εργαζομένους των υπηρεσιών του Δήμου μας,  προς ενίσχυση τους με υλικό προστασίας , στα πλαίσια των μέτρων αποφυγής διάδοσης του κορωνοϊού.

 

Δήμος Φαρκαδόνας

Η τεχνολογία στο πλευρό του πολίτη.

Σπυρίδων Αγναντής

Επικοινωνία

  info (@) farkadona.gr
  +2433350000
  +2433350018
  Φαρκαδόνα, 42031, Τρίκαλα Θεσσαλίας - Ελλάδα