Συγχαρητήριο μήνυμα του Δήμου Φαρκαδόνας στον Α.Ο. ΔΙΓΕΝΗ

Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση Δήμαρχος και Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Φαρκαδόνας να συγχαρούμε δημόσια τον Αθλητικό Όμιλο Διγενή Οιχαλίας για την κατάκτηση του κυπέλου Ερασιτεχνών και του πρωταθλήματος 2016-2017 της Α΄ Ερασιτεχνικής κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Τρικάλων που συνεπάγεται ταυτόχρονα και την άνοδο της ομάδας του Α.Ο. Διγενή  στη  Γ΄ Εθνική κατηγορία.

Με συναισθήματα χαράς και περηφάνιας ολόκληρος ο Δήμος Φαρκαδόνας «υποκλινόμαστε» στην άξια και μεγάλη επιτυχία της κατάκτησης του πρωταθλήματος από τον Α.Ο. ΔΙΓΕΝΗ.

Συγχαίρουμε την Διοίκηση της ομάδας, που ακούραστη και με ανιδιοτέλεια στήριξε όλη αυτή τη προσπάθεια, το προπονητικό τιμ που με την εμπειρία του και τη μεθοδικότητά του βοήθησε να πραγματοποιηθεί ο στόχος της κατάκτησης του τίτλου, τους φιλάθλους που πίστεψαν, ακολούθησαν και στήριξαν την ομάδα και πάνω από όλα τους ποδοσφαιριστές για την ασταμάτητη και ακούραστη και μερικές φορές πάνω από τις δυνάμεις τους, προσπάθειά τους.

Θέλουμε να τους ευχαριστήσουμε όλους για τη χαρά που μας προσέφεραν και να τους πούμε και να δεσμευτούμε, ότι θα είμαστε δίπλα τους αρωγοί και συμπαραστάτες και στη νέα τους προσπάθεια στο καινούργιο ταξίδι στα «σαλόνια» της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας,  που θα ξεκινήσει  την επόμενη ποδοσφαιρική περίοδο.

Ο Δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο

Ορισμός Αντιδημάρχου

Με απόφαση Δημάρχου, όπως αναρτήθηκε στη Διαύγεια και επισυνάπτεται παρακάτω, νέος Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Πολιτικής Προστασίας, Πρασίνου και Ηλεκτροφωτισμού ορίζεται ο Μακρυνιώτης Γεώργιος.

Attachments:
Download this file (6ΑΣ7ΩΗΗ-Ε2Ε.pdf)ΑΠΟΦΑΣΗ[ ]121 kB

Έγκριση πραγματοποίησης μονοήμερης εκδρομής του ΚΑΠΗ Φαρκαδόνας και ΓριζάνουΤη μονοήμερη εκδρομή πραγματοποιεί σήμερα Πέμπτη 27 Απριλίου 2017 με προορισμό Αράχοβα – Δελφοί – Ιτέα το ΚΑΠΗ Φαρκαδόνας. 

Με σχετικά αιτήματα των ΚΑΠΗ Φαρκαδόνας και Γριζάνου, το Δημοτικό Συμβούλιο, με απόφασή του που επισυνάπτεται παρακάτω, ενέκρινε ομόφωνα την διοργάνωση των μονοήμερων εκδρομών την 27 Απριλίου 2017 με προορισμό Αράχοβα – Δελφοί – Ιτέα και την Δευτέρα 8 Μαΐου 2017 με προορισμό Πρέβεζα - Λευκάδα αντίστοιχα.
 
Για το σκοπό αυτό ο Δήμος Φαρκαδόνας μερίμνησε για τη μίσθωση τριών λεωφορείων των 65 θέσεων το καθένα.

Πασχαλινές Ευχές


Μαζί Ανασταίνουμε τα Οράματά μας, τη Ζωή μας, το Δήμο μας !

Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα!

Χρόνια Πολλά !


Ο Δήμαρχος
Μεριβάκης Αθανάσιος

το Δημοτικό Συμβούλιο,
τα Συμβούλια Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων,
οι Δημοτικές Επιχειρήσεις
και οι εργαζόμενοι του Δήμου Φαρκαδόνας.

Πρόγραμμα αποκομιδής απορριμμάτων


Από το Δήμο Φαρκαδόνας ανακοινώνεται ότι η αποκομιδή των απορριμμάτων την Μεγάλη Πέμπτη και το Μεγάλο Σάββατο θα πραγματοποιηθεί βάσει του παρακάτω προγράμματος:

Συνάντηση Δημάρχων με Υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής και εκπροσώπους της Ύπατης Αρμοστείας


Πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΠΕΔΘ η συνάντηση εργασίας μεταξύ του υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής κ. Μουζάλα του εκπροσώπου της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ κ. Leclerc, του προέδρου της ΠΕΔΘ κ. Κωτσού, Δημάρχων και Αιρετών εκπροσώπων της περιφέρειας Θεσσαλίας. Ο κ. Υπουργός ανέλυσε το πρόγραμμα της εγκατάστασης προσφύγων και αιτούντων πολιτικό άσυλο σε διαμερίσματα κυρίως μεγάλων  πόλεων. Στόχος αυτού του προγράμματος είναι η σημαντική μείωση των καταυλισμών  προσφύγων,   η ποιοτικότερη διαβίωση τους,  αλλά και η βελτίωση των συνθηκών και για τις ελληνικές τοπικές κοινωνίες. Στη συνάντηση εργασίας συμμετείχε και ο Δήμαρχος Φαρκαδόνας Θανάσης Μεριβάκης καθώς και ο Δημοτικός Σύμβουλος Βασίλης Αγγέλης.

Ανακοίνωση πρόσληψης προσωπικού (Δίμηνα)


Ανακοινώνεται η πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου δίμηνης διάρκειας, συνολικά 4 ατόμων για την αντιμετώπιση κατεπείγουσων εποχικών αναγκών στον τομέα πρασίνου καθώς και των παιδικών σταθμών του Δήμου Φαρκαδόνας.
Attachments:
Download this file (ΩΡΒΖΩΗΗ-ΦΥ7.pdf)ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ[ ]397 kB

Δήμος Φαρκαδόνας

Η τεχνολογία στο πλευρό του πολίτη.

Θανάσης Μεριβάκης
Επικοινωνία

  info (@) farkadona.gr
  +2433350000
  +2433350018
  Φαρκαδόνα, 42031, Τρίκαλα Θεσσαλίας - Ελλάδα