ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ υπ' αριθμ. ΣΟΧ 1/2017 για τη σύναψη ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

Ο Δήμος Φαρκαδόνας ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, ενός (1) ατόμου ειδικότητας ΔΕ Χειριστών μηχανημάτων έργου (γκρέιντερ), για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών ανταποδοτικού χαρακτήρα.

Ξεκίνησαν στα ΚΕΠ του Δήμου Φαρκαδόνας οι αιτήσεις για τον Κοινωνικό Τουρισμό 2016


Σας γνωρίζουμε ότι εγκρίθηκαν για το έτος 2016, τα ακόλουθα προγράμματα του ΟΓΑ:
  1. Πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού για διακοπές διάρκειας μέχρι έξι (6) ημερών (5 διανυκτερεύσεις) σε συμβεβλημένα καταλύματα.
  2. Πρόγραμμα Ιαματικού Τουρισμού για διακοπές διάρκειας μέχρι έξι (6) ημερών (5 διανυκτερεύσεις) με παράλληλη δυνατότητα δωρεάν πραγματοποίησης έως πέντε (5) απλών λούσεων σε εγκαταστάσεις συμβεβλημένων Υδροθεραπευτηρίων ή ιαματικών πηγών.
  3. Εκδρομικό πρόγραμμα τριήμερων και μονοήμερων εκδρομών.
  4. Παροχή Δωρεάν Βιβλίων.
  5. Παροχή Δωρεάν Εισιτηρίων Θεάτρου.
Τα προγράμματα εφαρμόζονται σε όλους τους νομούς της χώρας και για τη συμμετοχή σε αυτά απαιτείται η υποβολή ηλεκτρονικής αίτησης από τους δικαιούχους στα ΚΕΠ. Οι δικαιούχοι των ως άνω αναφερόμενων προγραμμάτων θα αναδειχθούν έπειτα από κλήρωση, εφ' όσον ο αριθμός των αιτήσεων συμμετοχής υπερβεί τον εγκεκριμένο αριθμό δικαιούχων, στην οποία προτεραιότητα έχουν όσοι δεν έχουν κληρωθεί τα τελευταία τρία χρόνια.

Αξιοποίηση κοντέινες του Δήμου στο Δημοτικό Σχολείο Ταξιαρχών


Μεταφέρθηκαν τα κοντέινες από το δημοτικό κατάστημα της Δ.Ε. Πελινναίων και τοποθετήθηκαν στον αύλειο χώρο του δημοτικού σχολείου Ταξιαρχών. Ήταν αίτημα πολλών ετών, ώστε να καλυφθούν ανάγκες του συγκεκριμένου σχολείου και τελικά ευοδώθηκε, αποδεικνύοντας για ακόμη μία φορά την ευαισθησία της δημοτικής αρχής σε θέματα παιδείας.

Πρόσληψη προσωπικού οκτάμηνης διάρκειας


Ο Δήμος Φαρκαδόνας ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου οκτώ (8) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών ανταποδοτικού χαρακτήρα ειδικότητας ΥΕ Εργατών καθαριότητας (συνοδών απορριμματοφόρων) και διάρκεια σύμβασης οκτώ (8) μηνών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση πρόσληψη προσωπικού [ΕΔΩ].

Διακήρυξη Προμήθειας Τροφίμων

Διακύρηξη πρόχειρου διαγωνισμού προμήθειας τροφίμων για τους Παιδικούς Σταθμούς και τα ΚΑΠΗ του Δήμου Φαρκαδόνας.
Attachments:
Download this file (DIAKHRYKSH_TROFIMA.pdf)ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ[ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ]451 kB
Download this file (MELETI.pdf)ΜΕΛΕΤΗ[ΜΕΛΕΤΗ]160 kB
Download this file (PERILHPSH DIAKHRYKSHS_TROFIMA.pdf)ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ[ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ]68 kB
Download this file (TEXNIKES PRODIAGRAFES.pdf)ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ[ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ]230 kB

Ανακοίνωση για το Στρατηγικό Σχεδιασμό του Δήμου

Ο Δήμος Φαρκαδόνας θέτει σε δημόσια διαβούλευση το κείμενο στρατηγικού σχεδιασμού του Δήμου Φαρκαδόνας (Α' Φάση του Επιχειρησιακού Προγράμματος). Η δημόσια διαβούλευση θα διαρκέσει έως την 31-10-2015.

Φαρκαδόνα, 14-10-2015

Ο Δήμαρχος Φαρκαδόνας

Μεριβάκης Θανάσης

Μέσω ΚΕΠ βεβαιώσεις και ανανεώσεις δελτίων ανεργίας του ΟΑΕΔ


Ενημερώνουμε τους δημότες ότι μπορούν να διεκπεραιώνουν διοικητικές διαδικασίες αρμοδιότητας του ΟΑΕΔ μέσω των ΚΕΠ του Δήμου μας.
Συγκεκριμένα, μπορούν να διεκπεραιώνονται οι ακόλουθες διοικητικές διαδικασίες μέσω διασύνδεσης του συστήματος «ΕΡΜΗΣ – ΚΕΠ» με το πληροφοριακό σύστημα του ΟΑΕΔ :

• Έκδοση βεβαιώσεων, χρόνου ανεργίας, επιδοτούμενης ανεργίας, εξατομικευμένης παρέμβασης κ.λπ.).
• Ανανέωση δελτίου ανεργίας.

Ευχές Δημάρχου και Δημοτικού Συμβουλίου στο Νέο Μητροπολίτη Τρίκκης και Σταγών κ.κ. Χρυσόστομο


Σεβασμιότατε,

με αφορμή την επάξια εκλογή και τη χειροτονία σας, ως ποιμενάρχη της Ιεράς Μητροπόλεως Τρίκκης και Σταγών, σας συγχαίρουμε θερμά και αναφωνούμε Άξιος. Ευχόμαστε από καρδιάς υγεία, δύναμη και η χάρις του Θεού να σας οδηγεί και να σας φωτίζει στο ποιμαντικό σας έργο, σε μια δύσκολη συγκυρία για την πατρίδα και τον τόπο μας. Η τοπική μας κοινωνία, προσδοκά από σας πλούσιο έργο, αντάξιου του θεόπνευστου έργου του προκατόχου σας Σεβασμιότατου Αλέξιου. Η μέχρι σήμερα πορεία σας, δίνει τα εχέγγυα ότι θα πετύχετε στην αποστολή σας και θα προσφέρετε τα μέγιστα στην πνευματική καλλιέργεια των πιστών και στην κοινωνία μας.

Θα είμαστε δίπλα σας, αρωγοί στις προσπάθειες σας.

 Με βαθύτατο σεβασμό και εκτίμηση,

 Ο Δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο Φαρκαδόνας

Πρόσληψη προσωπικού δίμηνης διάρκειας

Ο Δήμαρχος Φαρκαδόνας ανακοινώνει την πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου δίμηνης διάρκειας και συγκεκριμένα ενός (1) ατόμου, ειδικότητας ΔΕ χειριστών μηχανημάτων έργων (JCB), για την κάλυψη άμεσων εποχικών αναγκών του τμήματος καθαριότητας. Αναλυτικά η ανακοίνωση :

Πρόσληψη προσωπικού δίμηνης διάρκειας

Δήμος Φαρκαδόνας

Η τεχνολογία στο πλευρό του πολίτη.

Θανάσης Μεριβάκης
Επικοινωνία

  info (@) farkadona.gr
  +2433350000
  +2433350018
  Φαρκαδόνα, 42031, Τρίκαλα Θεσσαλίας - Ελλάδα