Εντάχθηκε η πρόταση για σταθμούς φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων στον Δήμο Φαρκαδόνας

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πράσινου Ταμείου ενέκρινε την πρόταση του Δήμου Φαρκαδόνας , ο οποίος  θα προχωρήσει στην χωροθέτηση 14  σημείων φόρτισης σε κοινόχρηστους χώρους στις δημοτικές κοινότητες, προϋπολογισμού 39.680,00 € συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. 24%.

Υπογράφηκε η σύμβαση για τη δημιουργία του Παιδικού Σταθμού Ταξιαρχών

 
Ο Δήμος Φαρκαδόνας, προβαίνει στη δημιουργία παιδικού σταθμού στο Δ.Κ. Ταξιαρχών. Η σύμβαση για την υλοποίηση του έργου υπογράφηκε στις 15 Δεκεμβρίου, ανάμεσα στον Δήμαρχο Φαρκαδόνας, Σπυρίδωνα Αγναντή και την εργολάβο Ελένη Σουλεμέτση.
 

Η Υγεία μας, το Ελληνικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων και ο Δήμος Φαρκαδόνας πρωταγωνιστές σε μεγάλο Ευρωπαϊκό Συνέδριο υπό την αιγίδα του ΠΟΥ

 
Μία πολύ σημαντική διοργάνωση στο χώρο της υγείας, το Συνέδριο του Ευρωπαϊκού Δικτύου Υγιών Πόλεων του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας έλαβε χώρα το τριήμερο 8 – 10 Δεκεμβρίου, με θέμα την Προστασία και την Ανάκαμψη των πόλεων και των κοινοτήτων από την πανδημία.
 

Ευρωπαϊκή συνεργασία εκπροσώπων των Δήμων Φαρκαδόνας και Καρδίτσας

 
Οι προϊστάμενοι Προγραμματισμού των δύο θεσσαλικών πόλεων συμμετείχαν από κοινού ως ομιλητές σε ένα από τα σημαντικότερα Διεθνή Συνέδρια που έχουν ως θέμα τις Βιώσιμες Πόλεις.
 

Συντονιστής ο Δήμος Φαρκαδόνας στο Ευρωπαϊκό πρόγραμμα “INTEGRURAL” για την ανάπτυξη του ύπαιθρου χώρου

 
Ο Δήμαρχος Φαρκαδόνας Σπυρίδων Αγναντής, υπέγραψε την σύμβαση επιχορήγησης, για την υλοποίηση ενός πολύ σημαντικού Ευρωπαϊκού προγράμματος,  το οποίο θα συντονίσει και θα υλοποιήσει ο Δήμος Φαρκαδόνας , μετά από πρόταση χρηματοδότησης που υπέβαλλε στο   Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Erasmus+.
 

Δήμος Φαρκαδόνας

Η τεχνολογία στο πλευρό του πολίτη.

Σπυρίδων Αγναντής

Επικοινωνία

  info (@) farkadona.gr
  +2433350000
  +2433350018
  Φαρκαδόνα, 42031, Τρίκαλα Θεσσαλίας - Ελλάδα