Άρχισε η διανομή προϊόντων στους δικαιούχους Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος του Δήμου Φαρκαδόνας

 
Ξεκίνησε την Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου και θα συνεχιστεί για άλλες δύο ημέρες από τον Δήμο Φαρκαδόνας και το Κέντρο Κοινότητας  , η διανομή προϊόντων  στα πλαίσια εφαρμογής του προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο  Ευρωπαϊκής Βοήθειας Απόρων (FEAD/TEBA). 

Ανακοίνωση για Διανομή Τροφίμων στους Δικαιούχους του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης στα Πλαίσια του Προγράμματος ΤΕΒΑ

 
Ο Δήμος Φαρκαδόνας στο πλαίσιο εφαρμογής του προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο  Ευρωπαϊκής Βοήθειας Απόρων (FEAD/TEBA), πρόκειται να πραγματοποιήσει νέα διανομή προϊόντων ΤΕΒΑ. 
 

Ο Δήμος Φαρκαδόνας στο πλαίσιο εφαρμογής του προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας Απόρων (FEAD/TEBA), πρόκειται να πραγματοποιήσει νέα διανομή προϊόντων ΤΕΒΑ

 
Ο Δήμος Φαρκαδόνας στο πλαίσιο εφαρμογής του προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας Απόρων (FEAD/TEBA), πρόκειται να πραγματοποιήσει νέα διανομή προϊόντων ΤΕΒΑ. 
 

20 Νοεμβρίου-Παγκόσμια Ημέρα για τα δικαιώματα του παιδιού

Παγκόσμια ημέρα παιδιού σήμερα. Η Αντιδήμαρχος Παιδείας, το Τμήμα Προγραμματισμού και το Κέντρο Κοινότητας, φροντίζουν να εμπλουτίζουν διαρκώς τις δράσεις που υλοποιούνται με επίκεντρο τα παιδιά του Δήμου μας.

Συμμετοχή της ομάδας τοπικής δράσης του Δήμου Φαρκαδόνας για τις "Υγιείς Πόλεις"

 
Παρά τις δύσκολες μέρες που διανύουμε με τα νέα μέτρα και τις απαγορεύσεις που ισχύουν για την προστασία της δημόσιας υγείας και την αποφυγή διάδοσης του κορονοϊού, ο Δήμος Φαρκαδόνας, συνεχίζει στο μέτρο του δυνατού τις δράσεις του.
 

Παράταση Ισχύος Εγκριτικών Αποφάσεων

Στο πλαίσιο των μέτρων προστασίας από τη διάδοση του κορωνοϊού υπεγράφη και προωθείται για δημοσίευση στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως Υπουργική Απόφαση, με την οποία παρατείνεται για τρεις (3) μήνες η ισχύς των εγκριτικών αποφάσεων των προγραμμάτων Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα και Επίδομα Στέγασης, οι οποίες θα έπρεπε να επανυποβληθούν εντός των μηνών: Νοέμβριος, Δεκέμβριος 2020 και Ιανουάριος 2021.
 

Σημαντικής σημασίας η ανανέωση της δομής του Κέντρου Κοινότητας του Δήμου Φαρκαδόνας

Ανανεώθηκε για άλλα δύο χρόνια ( έως και την 30/6/2022), η λειτουργία της δομής του Κέντρου Κοινότητας του Δήμου Φαρκαδόνας, χάρη στις προσπάθειες του τμήματος προγραμματισμού και της διαχειριστικής αρχής του ΠΕΠ Θεσσαλίας τα στελέχη της οποίας  ευχαριστούμε ιδιαίτερα για τις ενέργειές τους, καθώς παρείχαν σημαντική υποστήριξη και βοήθεια.
 

Συνεργασία του Κέντρου Κοινότητας με την κινητή μονάδα ψυχικής υγείας «Συνειρμός»

Μέσα στη δύσκολη συγκυρία που ζούμε και με όλα τα μέτρα προστασίας για τον COVID-19 έγινε συνάντηση δικτύωσης ανάμεσα στα στελέχη του Κέντρου Κοινότητας του Δήμου Φαρκαδόνας, Δήμητρα Παπαστεργίου,  Ψυχολόγο και Ευαγγελία Καραπέτσα Κοινωνική Λειτουργό και τα στελέχη της Κινητής Μονάδας Ψυχικής Υγείας «Συνειρμός» Σταυρούλα Μπίλα  Κοινωνική Λειτουργό και Αθανάσιο Γρατσάνη φροντιστή ΑΜΕΑ.

Δήμος Φαρκαδόνας

Η τεχνολογία στο πλευρό του πολίτη.

Σπυρίδων Αγναντής

Επικοινωνία

  info (@) farkadona.gr
  +2433350000
  +2433350018
  Φαρκαδόνα, 42031, Τρίκαλα Θεσσαλίας - Ελλάδα