Δράση με θέμα: «Καρκίνος του πεπτικού συστήματος, Πρόληψη, Συμπτώματα και Θεραπεία»

Το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Φαρκαδόνας με την στήριξη της Αντιδημαρχίας Προγραμματισμού, Οικονομικών, Κοινωνικής Πολιτικής Παιδείας και Πολιτισμού με αφορμή την παγκόσμια ημέρα κατά του Καρκίνου, συνεχίζει τις δράσεις ενημέρωσης και  ευαισθητοποίησης της κοινότητας πάνω σε διάφορες μορφές καρκίνου. 

Δράση για τον Καρκίνο «Νεότερα Δεδομένα για το Κάπνισμα» και ενημέρωση δωρεάς του μυελού των οστών από το σύλλογο SAVE Μ.Ο.Ρ.Α.Σ

Το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Φαρκαδόνας με αφορμή την παγκόσμια ημέρα κατά του Καρκίνου που είναι θεσμοθετημένη στις 4 Φεβρουαρίου και με την στήριξη της Αντιδημαρχίας Προγραμματισμού, Οικονομικών, Κοινωνικής Πολιτικής Παιδείας και Πολιτισμού, έλαβε την πρωτοβουλία της διοργάνωσης εκδήλωσης με σκοπό την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση της κοινότητας πάνω σε διάφορες μορφές καρκίνου.

Ο Δήμος Φαρκαδόνας διοργανώνει δράσεις ενημέρωσης για τον Καρκίνο

Το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Φαρκαδόνας με την στήριξη της Αντιδημαρχίας Προγραμματισμού, Οικονομικών, Κοινωνικής Πολιτικής Παιδείας και Πολιτισμού διοργανώνει δράση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου.

Συνεργασία Δήμου Φαρκαδόνας και Linguaphone για δωρεάν εκμάθηση Αγγλικών

 

Στην  εποχή που διανύουμε η  γνώση ξένης γλώσσας και ιδιαιτέρως η γνώση της αγγλικής, θεωρείται απαραίτητο προσόν για την ανεύρεση εργασίας,  αλλά το κόστος ειδικά για τους οικονομικά ασθενείς είναι δυσβάσταχτο.

Δικαιολογητικά για αίτηση προνοιακού ή διατροφικού επιδόματος

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΑΙΤΗΣΗ ΠΡΟΝΟΙΑΚΟΥ Ή ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΟΥ ΕΠΙΔΟΜΑΤΟΣ

1.      ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΗ ΕΓΓΡΑΦΟΥ ΑΠΟΔΟΣΗΣ ΑΜΚΑ.

2.      ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ / ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ/ ΓΙΑ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ.

Παραμένουν κλειστά και την Παρασκευή 11-1-2019 τα Σχολεία

Σας ενημερώνουμε πως αύριο Παρασκευή 11-1-2019 τα σχολεία όλων των βαθμίδων και οι Παιδικοί Σταθμοί του Δήμου Φαρκαδόνας θα παραμείνουν κλειστά, καθώς προέχει η ασφάλεια των μαθητών μας λόγω των συνθηκών παγετού που επικρατούν στην περιοχή μας.

Κλειστά τα Σχολεία αύριο Πέμπτη 10-1-2019 στο Δήμο Φαρκαδόνας

Ο Δήμος Φαρκαδόνας έχοντας ως πρώτο μέλημα την ασφάλεια των μαθητών και λαμβάνοντας υπόψη τον παγετό και τις χαμηλές θερμοκρασίες που επικρατούν στην περιοχή μας, αποφάσισε τα Σχολεία όλων των βαθμίδων καθώς και οι Παιδικοί Σταθμοί να παραμείνουν κλειστά και αύριο Πέμπτη 10-1-2019.

Ανακοίνωση για τη λειτουργία των Σχολείων

Ο Δήμος Φαρκαδόνας σας ενημερώνει ότι τα Σχολεία όλων των βαθμίδων καθώς και οι Παιδικοί Σταθμοί θα παραμείνουν κλειστά αύριο Τετάρτη 9-1-2019 λόγω του παγετού και των χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν στην περιοχή μας.

Έκτακτη Ανακοίνωση

Ο Δήμος Φαρκαδόνας σας ενημερώνει ότι τα Σχολεία όλων των βαθμίδων καθώς και οι Παιδικοί Σταθμοί θα παραμείνουν κλειστά αύριο Τρίτη 8-1-2019 λόγω του παγετού και των χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν στην περιοχή μας.

Δήμος Φαρκαδόνας

Η τεχνολογία στο πλευρό του πολίτη.

Θανάσης Μεριβάκης
Επικοινωνία

  info (@) farkadona.gr
  +2433350000
  +2433350018
  Φαρκαδόνα, 42031, Τρίκαλα Θεσσαλίας - Ελλάδα