Ανακοίνωση ΔΕΥΑΦ

Η ΔΕΥΑ Φαρκαδόνας σε συνεργασία με τη δημοτική αρχή, μετά τα αποτελέσματα των δειγματοληψιών σε χωριά του δήμου μας (Φαρκαδόνα, Οιχαλία, Πετρωτό, Ζάρκο και Κρήνη) έκρινε ακατάλληλο το νερό, προσωρινά λόγω των αυξημένων κολοβακτηριδίων λόγω των προσφάτων καιρικών φαινομένων.

Παρακαλούμε τους κατοίκους των χωριών αυτών, μέχρι νεωτέρας ανακοίνωσης, να μην κάνουν χρήση του πόσιμου νερού εντός της ημέρας.

Σας γνωστοποιούμε ότι αυτή τη στιγμή σε συνεργασία με πιστοποιημένα χημικά εργαστήρια γίνονται οι απαραίτητες ενέργειες για τον καθαρισμό του δικτύου ύδρευσης και μετά το πέρας αυτών, θα ανακοινωθεί επίσημα πότε θα γίνει η κανονική λειτουργία του δικτύου ύδρευσης.

 

Ο Αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΦ                                                                     Ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας & Ηλεκτροφωτισμού,

                                                                                                            Πρασίνου, Πολιτισμού, Αγροτικής & Οικονομικής Ανάπτυξης

 


      Ζώτος Αθανάσιος                                                                                                           Αγναντής Σπυρίδων

Έξυπνοι υδρομετρητές νερού στο Δήμο Φαρκαδόνας

 
Υπογράφηκε σήμερα στη ΔΕΥΑ Φαρκαδόνας μεταξύ του Προέδρου της Θανάση Μεριβάκη και της εταιρεία «CICICOM» η σύμβαση για την προμήθεια Smart Water Metering System, που αποτελεί μια ολοκληρωμένη λύση για τη διαχείριση και το έλεγχο των υδρομέτρων νερού.
 

Ο Δήμος Φαρκαδόνας στη νέα τεχνολογική εποχή

ΕΝΤΑΞΗ ΤΟΥ ΤΗΛΕΕΛΕΓΧΟΥ / ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ υδρευσησ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ Ι»

Στη νέα εποχή της εφαρμογής των Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών, αυτή της τηλεματικής, και συγκεκριμένα για την τηλεπαρακολούθηση των δικτύων ύδρευσης, εισέρχεται η ΔΕΥΑ Φαρκαδόνας.

Κριτήρια - προϋποθέσεις ένταξης στο κοινωνικό τιμολόγιο της Δ.Ε.Υ.Α.Φ.

 
Για τα κριτήρια και τις προϋποθέσεις ένταξης στο κοινωνικό τιμολόγιο της Δ.Ε.Υ.Α. Φαρκαδόνας αποφάσισε το Δημοτικό Συμβούλιο σε συνεδρίαση του την Τρίτη 17 Ιουλίου, επικαιροποιώντας και εγκρίνοντας κατά πλειοψηφία την υπ’ αριθμ. 31/2018 απόφασης Δ.Σ της επιχείρησης.
 

Έγκριση υπογραφής συμβάσεων για σημαντικά έργα ύδρευσης στο Δήμο Φαρκαδόνας

 

Δύο εξαιρετικά σημαντικά έργα για την περιοχή του Δήμου μας και τα σημαντικότερα στον τομέα της ύδρευσης, το «Κατασκευή εξωτερικού δικτύου ύδρευσης Παναγίτσας, Γριζάνου, Αχλαδοχωρίου, Διασέλλου» και το «Αντικατάσταση - αποπεράτωση δικτύου ύδρευσης Φαρκαδόνας», ενταγμένα στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Περιφέρειας Θεσσαλίας (ΕΣΠΑ) 2014 – 2020 πήραν το «πράσινο φως» από τη Διαχειριστική Αρχή για την υπογραφή των συμβάσεων.


Δήμος Φαρκαδόνας

Η τεχνολογία στο πλευρό του πολίτη.

Σπυρίδων Αγναντής

Επικοινωνία

  info (@) farkadona.gr
  +2433350000
  +2433350018
  Φαρκαδόνα, 42031, Τρίκαλα Θεσσαλίας - Ελλάδα